Ξεκαθαρίζει για Λαλέιν - Πέιτζ στην ΑΕΚ (vids)

Ξεκαθαρίζει για Λαλέιν - Πέιτζ στην ΑΕΚ (vids)

Ξεκαθαρίζει για Λαλέιν - Πέιτζ στην ΑΕΚ (vids)

bet365

Κάντι Λαλέιν και Μάρκους Πέιτζ βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις τους.

Με γεμάτο το μπλοκάκι τους από υποψήφιους παίκτες γύρισαν από το Λας Βέγκας οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Γιώργος Χήνας.

Ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην «Πόλη των Αγγέλων» για να παρακολουθήσουν το Summer League και πλέον, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας, έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ψηλά στην λίστα της «Βασίλισσας» βρίσκεται τόσο το όνομα του Μάρκους Πέιτζ, όσο και αυτό του Κάντι Λαλέιν.

Ο 23χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την τετραετία 2012-16 στο NCAA με το North Carolina και το 2016 επελέγη στον δεύτερο γύρο του draft στο Νο.55 από τους Μπρούκλιν Νετς. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς και μέτρησε κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ, σε 32.7 λεπτά συμμετοχής. Στο Summer League του Λας Βέγκας ήταν στο ρόστερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και είχε κατά μέσο όρο 12.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, σε 29.8 λεπτά.

Από την άλλη, ο 25χρονος σέντερ αγωνίστηκε με το University of Massachusetts στο NCAA (2011-15) και το 2015 επελέγη στο Νο.55 του 2ου γύρου του draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Αφού έπαιξε εκείνη την σεζόν στην θυγατρική των «σπυρουνιών» στο NBDL, Όστιν Σπερς, έκανε το μακρινό ταξίδι για την Κίνα και τους Zhejiang Golden Bulls. Επίσης, το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στους Capitanes de Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο, όντας συμπαίκτης του Τσινεμέλου Ελόνου, και μέτρησε κατά μέσο όρο 14.1 πόντους και 7.8 ριμπάουντ, σε 17 ματς. Στο Summer League αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 4.2 πόντους και 2.6 ριμπάουντ, σε 12 λεπτά, με τους Σπερς.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν ενδελεχώς τις περιπτώσεις τους και θα το προσπαθήσουν για την απόκτησή τους, αλλά η επιθυμία των παικτών να βρουν ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για έναν εκ των δύο τουλάχιστον παικτών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα