Νέοι... Άνδρες έτοιμοι για όλα!

Νέοι... Άνδρες έτοιμοι για όλα!

Gazzetta team
Νέοι... Άνδρες έτοιμοι για όλα!

bet365

Η Εθνική Νέων Ανδρών κάνει πρεμιέρα απόψε στο Eurobasket U20 της Κρήτης απέναντι στην Τσεχία (21:15) με στόχο το καλό ξεκίνημα στην προσπάθεια που θα κάνει για να σκαρφαλώσει στο βάθρο.

Λένε ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη και στην Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών το γνωρίζουν καλά.

Κάθε πρεμιέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις και γι' αυτόν τον λόγο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι απόλυτα προετοιμασμένη για την πρώτη αναμέτρηση στο Eurobasket U20 απέναντι στην Τσεχία (21:15).

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πορτογαλία U19 – Αγγλία U19 (21+).

Στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και να αρχίζει να βάζει τις βάσεις για την επιστροφή στο βάθρο των νικητών.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει στην διάθεσή του οκτώ παίκτες από την ομάδα που κατέκτησε το ευρωπαϊκό στον Βόλο πριν από δύο χρόνια (Χαραλαμπόπουλος, Δίπλαρος, Σκουλίδας, Μουράτος, Λούντζης, Μιλεντίγεβιτς, Φλιώνης, Χρηστίδης) ενώ προστέθηκαν δίπλα τους και οι Κόνιαρης, Καρράς, Τάταρης και Αγραβάνης.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Σουηδία και την Γερμανία οι οποίες βρίσκονται, επίσης, στον Α' όμιλο της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα