Ρωτήθηκε για Μπαρτζώκα και στήριξε Ναβάρο ο Σκαριόλο!

Ρωτήθηκε για Μπαρτζώκα και στήριξε Ναβάρο ο Σκαριόλο!

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα σχετικά με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και εξήγησε ότι ο «La Bomba» έχει πράγματα να προσφέρει!

Έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια κι εκείνον τον τελικό στο Μουντομπάσκετ Νέων στο «Pavilhão Atlântico» της Λισαβόνας, ο Πάου Γκασόλ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συνεχίζουν να αγωνίζονται με το εθνόσημο!

Στην... παρέα θα ήταν και ο Φελίπε Ρέγιες, ωστόσο ο αρχηγός της Ρεάλ συμφώνησε πρόσφατα με τους Μαδριλένους για το τελευταίο, διετές συμβόλαιο της καριέρας του και έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας. Ο Πάου και ο Ναβάρο, λοιπόν, είναι οι τελευταίοι εκπρόσωποι της «χρυσής γενιάς» του '80 που έβγαλε παίκτες όπως ο Μπέρνι Ροντρίγκεθ, ο Κάρλος Καμπέθας, ο Χερμάν Γκαμπριέλ και ο Ραούλ Λόπεθ ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή τους μετά το Eurobasket 2017!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

«Αν ρίξετε μια ματιά στους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο στην εθνική Ισπανίας τα τελευταία χρόνια, θα διαπιστώσετε πως η νέα γενιά έχει ήδη βγει μπροστά. Ίσως έχουμε μπροστά μας το τέλος της διαδρομής για κάποιους παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ και στον ισπανικό αθλητισμό. Τα νέα δεδομένα, λοιπόν, μας υποχρεώνουν να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουμε ακόμα ένα μετάλλιο. Θα ήταν ακόμα μια τεράστια επιτυχία που θα προστεθεί σε αυτές των τελευταίων χρόνων» εξήγησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca.

Μάλιστα ο Σκαριόλο ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα σχετικά με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (σ.σ. Οι ομάδες που έχουν παίκτες οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν και δεν το καταλαβαίνουν, έχουν πρόβλημα»). Τι είχε να πει επί του θέματος ο Ιταλός προπονητής; «Ο Χουάν Κάρλος είχε τεράστιο ρόλο στην εθνική ομάδα, σε ό,τι αφορά την ηγεσία, την προσωπικότητα, το παράδειγμα που δίνει στους νεότερους παίκτες, την αφοσίωσή και τη δέσμευσή του! Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο όλα αυτά τα χρόνια! Δεν αναφέρομαι τόσο στον χρόνο συμμετοχής του, όσο στην προσφορά του σε όλα τα επίπεδα. Αν κάποιος νομίζει ότι ο Ναβάρο θα παίζει 35 λεπτά, θα δοκιμάζει 20 σουτ και θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε πριν από πέντε χρόνια, είναι πολύ πιθανό να νιώσει απογοήτευση όπως ο προπονητής με τον οποίο δούλεψε! Νομίζω ότι ο Ναβάρο έχει πράγματα να προσφέρει».

 

Τελευταία Νέα