Μείωση ομάδων και μίνιμουμ μπάτζετ στην Ισπανία!

Μείωση ομάδων και μίνιμουμ μπάτζετ στην Ισπανία!

bet365

Η Γενική Συνέλευση της Liga Endesa αποφάσισε μείωση των ομάδων σε 16 από το 2019 καθώς και μίνιμουμ μπάτζετ συμμετοχής στην κατηγορία.

Το πιεσμένο καλεντάρι και οι αυξημένες υποχρεώσεις των παικτών που αγωνίζονται στις ισπανικές ομάδες, ειδικά αυτές που συμμετέχουν στην EuroLeague, ήταν ανέκαθεν ένα ζήτημα που απασχολούσε τους άμεσα θιγόμενους.

Έτσι, λοιπόν, το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού της Ισπανίας πρότεινε πρόσφατα στην ισπανική ομοσπονδία και τη Liga Endesa τη μείωση των ομάδων της λίγκας σε 16, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2018-19.

Η πρόταση, λοιπόν, του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού της Ισπανίας προς τους εμπλεκόμενους εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση της Liga Endesa ενώ πάρθηκε μια σειρά μέτρων, με σπουδαιότερο εξ αυτών τη δυνατότητα αποπληρωμής της συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία σε βάθος τετραετίας.

Επίσης, το μίνιμουμ μπάτζετ θα είναι 2.3 εκατομμύρια δολάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα