Ανήμερα του... ευρωπαϊκού Clásico παίζει και η εθνική Ισπανίας!

Ανήμερα του... ευρωπαϊκού Clásico παίζει και η εθνική Ισπανίας!
Δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδούν οι Ισπανοί στις 23 Φεβρουαρίου 2018, καθώς την ίδια μέρα παίζουν Μπαρτσελόνα - Ρεάλ για την Euroleague, αλλά και η εθνική της χώρας τους για το Mundobasket!

Μετά την απόφαση της Euroleague να μην υπάρχουν «παράθυρα» για τις εθνικές ομάδες και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 έχει δημιουργηθεί μια... σύγχυση.

Κι αυτό διότι ακόμα και την ίδια ημέρα, ομάδες από μία χώρα θα κοντράρονται στην Ευρώπη, την στιγμή που η εθνική τους θα δίνει την «μάχη» της για μια θέση στο Mundobasket.

Εμείς στην Ελλάδα τη... γλιτώσαμε, καθώς δεν πέφτει την ίδια ημέρα το «αιώνιο» ντέρμπι μαζί με την «επίσημη αγαπημένη» - ωστόσο συνεχίζει να υφίσταται το «πρόβλημα» - αλλά στην... μπασκετομάνα Ισπανία δεν μπορούν να πουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα, στις 23 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδούν, καθώς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρούνται για την Euroleague, την στιγμή που η «φούρια ρόχα» θα δίνει αγώνα στα προκριματικά του Παγκοσμίου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.