Άρης και Γιαννάκης πλησιάζουν στην οριστική συμφωνία!

Άρης και Γιαννάκης πλησιάζουν στην οριστική συμφωνία!

Άρης και Γιαννάκης πλησιάζουν στην οριστική συμφωνία!

bet365

Μια συνάντηση απομένει για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του Άρη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr προβλέπεται να πραγματοποιηθεί αύριο(5/7) στην Αθήνα μεταξύ «Δράκου» και Λάσκαρη κι εφόσον ο τελευταίος προσφέρει τις απαιτούμενες εγγυήσεις, τότε ο Έλληνας κόουτς θα επιστρέψει έπειτα από 24 χρόνια!

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο YelloRadio, ο ατζέντης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Μάριος Ολύμπιος, επιβεβαίωσε την ύπαρξη επαφών τονίζοντας ότι… «είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Λάσκαρη και τον κ. Παπακυριάκη και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, για να γίνει κάτι ιστορικό το οποίο για εμένα αποτελεί τιμή που έχω έστω και μια συμμετοχή σε αυτό, στην επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη. Να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, όλα το θέμα της συζήτησης είναι ο Άρης. Ο Παναγιώτης θέλει να επιστρέψει στον Άρη για να βοηθήσει σε αυτήν την παρένθεση της δυσκολίας, που μπορεί να υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Οι συζητήσεις είναι σε κάποιες λεπτομέρειες, πιο πολύ γιατί ο κ. Λάσκαρης θέλει να είναι εντάξει στις προηγούμενες οφειλές του, το θέμα των οφειλών είναι η προτεραιότητά του. Αναμένεται μια συζήτηση ακόμα του κόουτς και τον κ. Λάσκαρη και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι εκτός Αθήνας αλλά αύριο(5/7) θα επιστρέψει καθώς στα τέλη της εβδομάδας θα ανοίγει η αυλαία του καμπ Giannakis Academy στο Ψυχικό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η τελική επαφή μεταξύ του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Νίκο Λάσκαρη θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της αυριανής μέρας και όλα βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Δεδομένης της ύπαρξης συμφωνίας από την περασμένη άνοιξη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε θέσει ως όρο ενεργοποίησής της την εξόφληση του συνόλου των οφειλών της φετινής χρονιάς ή τουλάχιστον την καταβολή ενός σημαντικού μέρους αυτών. Εφόσον ο Νίκος Λάσκαρης του δώσει τις σχετικές εγγυήσεις, αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία που προβλέπει συνεργασία διάρκειας τριών χρόνων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πάντως μεταξύ του Νίκου Λάσκαρη και του ατζέντη του Παναγιώτη Γιαννάκη, Μάριου Ολύμπιου, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ φέρεται να του εξήγησε το πλάνο εξόδου της ομάδας από την κρίση. Επί της ουσίας, στόχος του Λάσκαρη είναι να έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τον Γιαννάκη πριν την πραγματοποίηση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ το οποίο μετατέθηκε για την Πέμπτη (6/7).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα