Χάκετ: «Ήθελα να συνεχίσω, αλλά δεν κρατάω κακία»

Χάκετ: «Ήθελα να συνεχίσω, αλλά δεν κρατάω κακία»

Gazzetta team
Χάκετ: «Ήθελα να συνεχίσω, αλλά δεν κρατάω κακία»
Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για τα δύο χρόνια στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τον εαυτό του «ευλογημένο» ενώ φεύγει χωρίς να κρατάει κακία από κανέναν.

Ο Ιταλός γκαρντ φιλοξενήθηκε στην «Gazzetta dello Sport» και αφού μίλησε για τον τραυματισμό και τη συμφωνία με την Μπάμπεργκ, έκανε ειδική αναφορά στα όσα έζησε στον Ολυμπιακό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για τον τραυματισμό του: «Ο τραυματισμός πέρασε, τώρα θα δείτε τον πραγματικό Ντάνιελ. Βασικά, αυτός ήταν ο πρώτος τραυματισμός της καριέρας μου. Πλέον, είναι παρελθόν. Πέρασαν έξι μήνες και δεν είμαι πια σε πανικό, αλλά είμαι ήρεμος. Στην αρχή, η κατάσταση ήταν δραματική, αλλά οι φίλοι μου από το Πέζαρο δεν επέτρεψαν να πέσει το ηθικό μου. Επιστρέφω πιο δυνατός από πριν. Όμως, η γέννηση της κόρης μου είναι πάνω απ’ όλα, καθώς μαθαίνω να είμαι πατέρας. Μετά από έξι μήνες θέλω να παίξω ξανά και φυσικά είμαι πολύ καλά».

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον συμπαίκτη του Βασίλη Σπανούλη: «Μαζί κερδίσαμε πολλά. Είναι ένας ηγέτης (σ.σ. Σπανούλης) και κοντινός φίλος και παρά τον τραυματισμό μου, ήταν κοντά μου. Η εμπειρία στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό ήταν ευλογία. Θα ήθελα να συνεχίσω εκεί, αλλά δεν κρατάω καμία κακία: Η καμπάνια των οπαδών για να μείνω, έδειξε το πόσο πολύ με αγαπούν. Ακόμη, οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου με ήθελαν, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να μην ανανεώσει με έναν παίκτη που τραυματίστηκε και αυτό το αποδέχθηκα. Τώρα, θα έχω την ευκαιρία να δείξω ότι είμαι καλά. Αλλά, έφυγα με ένα χαμόγελο από εκεί».

Για τη διαφαινόμενη απόκτησή του από την Μπάμπεργκ: «Από την Ιταλία δεν είχα καμία επαφή. Θα επέστρεφα μία ημέρα, αλλά για τις δύο αγαπημένες μου ομάδες, την Πέζαρο και τη Σιένα. Αλλά, όχι τώρα. Τελειώνουμε μία συμφωνία με την Μπάμπεργκ. Χρειάστηκαν δύο τηλεφωνήματα από τον Τρινκιέρι για να με πείσει, ασχέτως με το οικονομικό κομμάτι. Θέλω να είμαι επίκεντρο στο πρότζεκτ. Αλλά, αυτή την στιγμή προέχει η εθνική ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα