Ο Τραμπ... ρεζίλεψε δημοσίως τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς! (vid)

Ο Τραμπ... ρεζίλεψε δημοσίως τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς! (vid)

Ο Τραμπ... ρεζίλεψε δημοσίως τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς! (vid)

bet365

Σε άβολη θέση έφερε ο Ντόναλντ Τραμπ τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, όταν μπροστά στις κάμερες τον ρωτούσε επίμονα τι γίνεται με την ομάδα του και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ήταν η... κακιά στιγμή!

Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενούσε στον Λευκό Οίκο την ομάδα του μπέιζμπολ, Σικάγο Κιουμπς, όταν έτυχε να τον επισκεφθεί την ίδια στιγμή και ο Νταν Γκίλμπερτ, ο οποίος ήθελε να συζητήσει μαζί του θέματα δουλειάς.

Τότε, ο πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε έμμεσα να κάνει... επίθεση στον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς μπροστά στις κάμερες, λέγοντας στους παίκτες του μπέιζμπολ: «Πού είναι ο Νταν; Είναι έξω; Φέρτε τον εδώ. Είναι από τον χώρο του μπάσκετ. Ψάχνει για έναν καλό παίκτη. Παίζει κανένας σας μπάσκετ;».

Ο Γκίλμπερτ στάθηκε στο ύψος του, αφού ανέφερε χαριτολογώντας: «Ψάχνουμε κανά δυο παίκτες», για να του πει ξανά ο Τραμπ: «Έλα εδώ Νταν, μην ντρέπεσαι. Θες έναν καλό παίκτη του μπέιζμπολ που να παίζει και μπάσκετ;» και συνέχισε: «Λοιπόν, ο Νταν είναι ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς και αν μαντεύω καλά, δεν είχατε καλή σεζόν, σωστά; Η περσινή χρονιά ήταν η καλή, έτσι;». Έπειτα, στραμμένος στους παίκτες των Κιουμπς που βρίσκονταν εκεί, είπε: «Ρωτήστε τον... Τί κάνει με τον ΛεΜπρόν;» (σ.σ. ο ΛεΜπρόν έχει στραφεί κατά του Τραμπ και ήταν υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον) και κάπου εκεί ο Γκίλμπερτ άρχισε να αισθάνεται πιο άβολα και αποκρίθηκε: «Τα πράγματα είναι καλά».

Βέβαια, μετά την on air... διαπόμπευση, ο Τραμπ δήλωσε: «Ο Γκίλμπερτ είναι καλός φίλος, μεγάλος υποστηρικτής μου κι ένας απίθανος τύπος», χωρίς να καταφέρει να σώσει την κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα