Ο Τραμπ... ρεζίλεψε δημοσίως τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς! (vid)

Ο Τραμπ... ρεζίλεψε δημοσίως τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς! (vid)

Ο Τραμπ... ρεζίλεψε δημοσίως τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς! (vid)

bet365

Σε άβολη θέση έφερε ο Ντόναλντ Τραμπ τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, όταν μπροστά στις κάμερες τον ρωτούσε επίμονα τι γίνεται με την ομάδα του και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ήταν η... κακιά στιγμή!

Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενούσε στον Λευκό Οίκο την ομάδα του μπέιζμπολ, Σικάγο Κιουμπς, όταν έτυχε να τον επισκεφθεί την ίδια στιγμή και ο Νταν Γκίλμπερτ, ο οποίος ήθελε να συζητήσει μαζί του θέματα δουλειάς.

Τότε, ο πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε έμμεσα να κάνει... επίθεση στον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς μπροστά στις κάμερες, λέγοντας στους παίκτες του μπέιζμπολ: «Πού είναι ο Νταν; Είναι έξω; Φέρτε τον εδώ. Είναι από τον χώρο του μπάσκετ. Ψάχνει για έναν καλό παίκτη. Παίζει κανένας σας μπάσκετ;».

Ο Γκίλμπερτ στάθηκε στο ύψος του, αφού ανέφερε χαριτολογώντας: «Ψάχνουμε κανά δυο παίκτες», για να του πει ξανά ο Τραμπ: «Έλα εδώ Νταν, μην ντρέπεσαι. Θες έναν καλό παίκτη του μπέιζμπολ που να παίζει και μπάσκετ;» και συνέχισε: «Λοιπόν, ο Νταν είναι ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς και αν μαντεύω καλά, δεν είχατε καλή σεζόν, σωστά; Η περσινή χρονιά ήταν η καλή, έτσι;». Έπειτα, στραμμένος στους παίκτες των Κιουμπς που βρίσκονταν εκεί, είπε: «Ρωτήστε τον... Τί κάνει με τον ΛεΜπρόν;» (σ.σ. ο ΛεΜπρόν έχει στραφεί κατά του Τραμπ και ήταν υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον) και κάπου εκεί ο Γκίλμπερτ άρχισε να αισθάνεται πιο άβολα και αποκρίθηκε: «Τα πράγματα είναι καλά».

Βέβαια, μετά την on air... διαπόμπευση, ο Τραμπ δήλωσε: «Ο Γκίλμπερτ είναι καλός φίλος, μεγάλος υποστηρικτής μου κι ένας απίθανος τύπος», χωρίς να καταφέρει να σώσει την κατάσταση.

 

NBA Τελευταία Νέα