Ζάρας: «Στον ΠΑΟΚ με ήθελαν πραγματικά»

Ζάρας: «Στον ΠΑΟΚ με ήθελαν πραγματικά»

Ζάρας: «Στον ΠΑΟΚ με ήθελαν πραγματικά»

bet365

Ο Θοδωρής Ζάρας στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζάρας πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Ο 29άχρονος γκαρντ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον κέρδισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, στη σχέση του με τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Κώστα Χαραλαμπίδη, στη συμμετοχή της ομάδας στο Basketball Champions League, αλλά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του και τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Ζάρα στο paokbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί μου, γιατί με έκαναν να καταλάβω ότι με θέλουν πραγματικά και αυτό με έκανε να πάρω τόσο γρήγορα την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, με το που επιστρέψω από τις διακοπές, ξεκινάω δουλειά για να είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα».

Για το τι περιμένει να βρει στον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ και κυρίως με τον Λίνο Χρυσικόπουλο, με τον οποίο ήμασταν μαζί στον ΚΑΟΔ. Ξέρω ότι θα βρω ένα οικογενειακό κλίμα. Νομίζω ότι αυτό είναι το βασικό θεμέλιο για την καλή πορεία μιας ομάδας και νομίζω ότι θα είμαστε μια χαρά».

Για το αν θα τον βοηθήσει η παρουσία των Λίνου Χρυσικόπουλου και Κώστα Χαραλαμπίδη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν: «Θα με βοηθήσει τόσο η παρουσία του Λίνου όσο και του Κώστα τον οποίο είχα και έχω ως πρότυπο. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία στην Δράμα όσο ήμασταν συμπαίκτες. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο χρήσιμος και τώρα που είναι σε άλλο πόστο».

Για τη σημασία της συμμετοχής της ομάδας στο Basketball Champions League: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο στο να συμφωνήσω η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχα την τύχη να παίξω στην Ευρώπη και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσουν τα διπλά παιχνίδια και οι εμπειρίες που αποκομίζεις από την Ευρώπη. Είναι σίγουρα κάτι το θετικό».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του και τα προηγούμενα χρόνια: «Νομίζω ότι φέτος το μομέντουμ ήταν καλύτερο. Υπήρχε, όντως, ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και συζητήσεις και τις προηγούμενες χρονιές, αλλά το… γλυκό έδεσε καλύτερα τώρα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα