Ουέστμπρουκ: Το... δήλωσε και 3 χρόνια μετά το πήρε! (pic)

Ουέστμπρουκ: Το... δήλωσε και 3 χρόνια μετά το πήρε! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ουέστμπρουκ: Το... δήλωσε και 3 χρόνια μετά το πήρε! (pic)

bet365

O Ράσελ Ουέστμπρουκ 3 χρόνια πριν είχε δηλώσει ότι το αγαλματίδιο του MVP θα γίνει δικό του και δεν άργησε καθόλου για να το καταφέρει.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο 28χρονος παίκτης της Οκλαχόμα είναι ο νέος MVP του ΝΒΑ. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε «μυθικές» εμφανίσεις με την ομάδα του, την οδήγησε μέχρι τα playoffs και ήταν δύσκολο να χάσει τον τίτλο του MVP.

Έκτος από την ιστορία που έγραψε με τα triple doubles την χρονιά που πέρασε μέτρησε 31.6 πόντους, 10.7 ριμπάουντ και 10.4 ασίστ ενώ έπαιξε τα 81 από τα 82 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του.

Πέρασαν μόλις 3 χρόνια, 1 μήνας και 21 ημέρες από την ημέρα που ο Ράσελ είχε πει, «΄αυτό' εδώ θα γίνει δικό μου ημέρα»!.

Δεν χρειάστηκε πολύ ο Ουέστμπρουκ. Έμεινε μόνο στην Οκλαχόμα, έχασε τον συνοδοιπόρο του, πήρε τους Θάντερ στις πλάτες του και μαζί πήρε και ένα βραβείο για το οποίο δούλεψε σκληρά και ΄κανε εντυπωσιακά πράγματα για να το κατακτήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα