«Είμαστε πια πρωταθλητές» γράφει ο Βασίλης Σκουντής

Gazzetta team
«Είμαστε πια πρωταθλητές» γράφει ο Βασίλης Σκουντής

bet365

Ο Βασίλης Σκουντής παρουσίασε στην Αθήνα το βιβλίο του «είμαστε πια πρωταθλητές» με θέμα τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket του 1987.

Σε κεντρική αίθουσα στην πλατεία Συντάγματος, ο συνεργάτης του gazzetta.gr, Βασίλης Σκουντής, παρουσίασε το βιβλίο του το οποίο είναι αφιερωμένο στο «χρυσό» Eurobasket της Αθήνας πριν από 30 χρόνια.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας 1987, ο Παναγιώτης Φασούλας (παίκτης Εθνικής Ομάδας 1987), ο Μιχάλης Κακιούζης (αρχηγός της Εθνικής Ομάδας 2005) και η Λήδα Μανιατογιάννη (πρόεδρος σωματείου «Οι πελαργοί»)

Επίσης το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και οι Παναγιώτης Καρατζάς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Βασίλης Γκούμας, Δημήτρης Παπανικολάου, Δήμος Ντικούδης, Γιώργος Καλαιτζής, Γιώργος Λημνιάτης, Κώστας Μπογατσιώτης, Ντίνος Καλαμπάκος, Νίκος Μπάρλος, Ζήσης Σαρικόπουλος κ.α.

«Πολυτάλαντος ο Βασίλης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα με κυνηγούσε πάντα για συνεντεύξεις. Είναι σπάνιο κειμήλιο το βιβλίο, γιατί ο Βασίλης ρουφούσε κάθε στιγμή, ήταν μεταξύ γηπέδου κι αποδυτηρίων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα