Κόνιαρης: «Άρχισα από το μηδέν στον ΠΑΟΚ, αλλά δικαιώθηκα»

Κόνιαρης: «Άρχισα από το μηδέν στον ΠΑΟΚ, αλλά δικαιώθηκα»

bet365

Ο νεαρός διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Κόνιαρης, μίλησε στο gazzetta.gr για την καθιέρωσή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και για την προετοιμασία με την Εθνική Νέων για το Eurobasket Κ20, που θα γίνει στην Κρήτη (15-23/07).

Είναι ένας από τους ταλαντούχους νέους της γενιάς του, κάτι που έδειξε φέτος με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ, και αναμένεται να κάνει το ίδιο στην Κρήτη, καθώς θα βρεθεί εκεί με την Εθνική Νέων, για το Eurobasket U20 (15-23/07).

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Αντώνης Κόνιαρης, μαζί με τους διεθνείς συμπαίκτες του πήραν πέρυσι την άνοδο στην Α' Κατηγορία, καθώς κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Χαλκίδα και πλέον έχουν στόχο να βάλουν στο... βιογραφικό τους ακόμα μια επιτυχία αυτό το καλοκαίρι.

Ο 19χρονος γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε κατά την διάρκεια της media day της Εθνικής στο gazzetta.gr και δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε όλο το παρεάκι ξανά μαζί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι με τα παιδιά, γιατί είναι σημαντικό το γεγονός πως έχουμε πολύ καλές σχέσεις και θέλω να τους βλέπω κι εκτός παρκέ, αλλά σίγουρα κι εντός και να παίζω μαζί τους. Χαίρομαι πολύ που είμαστε σε αυτή την διοργάνωση, που ίσως είναι η τελευταία που θα είμαστε έτσι όλοι μαζί και θα βρισκόμαστε και στην Ελλάδα, στην Κρήτη, και θα το χαρεί όλος ο κόσμος», είπε αρχικά και τόνισε πως οι διακοπές δεν είναι στο μυαλό κανενός: «Οι διακοπές δεν είναι για εμάς αυτή την στιγμή. Ούτε καν το σκεφτόμαστε. Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε στην Εθνική Ομάδα».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, η οποία προπονείται μαζί εδώ και μόλις τρεις ημέρες, συμπλήρωσε: «Βάζουμε νέα πράγματα σε επίθεση και άμυνα και χτίζουμε την ομάδα σιγά σιγά».

Σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μετά από δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και το αν ένιωσε δικαίωση για το γεγονός πως ήρθε σιγά σιγά η καθιέρωσή του στην ομάδα, τόνισε με ειλικρίνεια: «Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ ξεκίνησα από το μηδέν. Δεν ήμουν ούτε για πεντάδα, αλλά από τα τελευταία πόιντ γκαρντ. Κατάφερα να ξεκινήσω από το μηδέν και σιγά σιγά να παίρνω τη θέση του βασικού. Αυτό έγινε μέσα από πολλή δουλειά, πολλή πίεση, πολύ άγχος και σίγουρα ναι, στο τέλος δικαιώνεσαι, όταν συμβαίνει αυτό».

Απέκτησε παραπάνω αυτοπεποίθηση μετά από αυτό; «Δεν το σκέφτομαι έτσι, αλλά ναι στο παιχνίδι μου αυτό βγάζω. Έχω παραπάνω αυτοπεποίθηση».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν είναι καλύτερο ένα παιδί της ηλικίας του να προπονείται δίπλα σε παίκτες όπως ο Διαμαντίδης ή να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα και να έχει ρόλο και να παίζει, υποστήριξε με ένα χαμόγελο πως το ιδανικό θα ήταν ο συνδυασμός και των δύο. «Όλα έχουν κάποιο καλό σίγουρα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να ξεχωρίσω τελείως. Δεν είναι όλες οι ηλικίες για να παίζεις στην Α1. Δεν είναι εύκολο και δεν το έχουν κάνει και πολλοί. Αλλά αν καταφέρεις στην ηλικία που είμαστε εμείς, κάτω των 20, να καθιερωθείς στην Α1, σίγουρα είναι κάτι πολύ καλό. Τώρα το να παίζεις πάλι με τον Διαμαντίδη είναι επίσης πολύ καλό. Αν κάνεις και τα δύο, είναι σούπερ! Αλλά όλα έχουν σίγουρα κάτι πολύ θετικό».

 

Τελευταία Νέα