Το West side Basketball Camp επιστρέφει!

Gazzetta team
Το West side Basketball Camp επιστρέφει!

bet365

Μια μοναδική μπασκετική εμπειρία στους συμμετέχοντες θα δώσει το West side Basketball Camp, το οποίο θα γίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Το καμπ που οραματίστηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη Μάντζαρη θα διεξαχθεί για άλλη μια χρονιά στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου». Το West Side Basketball επιστρέφει!

Αναλυτικά

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Το West side Basketball Camp επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική μπασκετική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Το πετυχημένο καμπ, που οραματίστηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη Μάντζαρη απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες από 4 έως 18 ετών, που θέλουν να βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες.

Τα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα σε συνδυασμό με την αξιολόγηση των τεχνικών χαρακτηριστικών και την ηλικία των αθλητών, αποτελούν εγγύηση για ποιοτική προπόνηση και μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού συναγωνισμού και γνώσης για όλα τα παιδιά.

Φέτος θα διεξαχθούν τρεις περίοδοι των τεσσάρων ημερών έκαστη με ώρα προσέλευσης 09.00 και αναχώρησης 16.00.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α‘ : 18,19,20,21 Ιουνίου 2017
ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β’ : 22,23,24,25 Ιουνίου 2017
ΠΕΡΙΟΔΟΣ Γ’ : 27,28,29,30 Ιουνίου 2017
»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα