Καλύτερα να ερχόντουσαν με... ελικόπτερο! (gTV)

Καλύτερα να ερχόντουσαν με... ελικόπτερο! (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Καλύτερα να ερχόντουσαν με... ελικόπτερο! (gTV)

bet365

Το πούλμαν της αποστολής του Παναθηναϊκού δεν... έφτασε ποτέ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, καθώς περισσότεροι από 15.000 τρελαμένοι οπαδοί των «πράσινων» μπλόκαραν όλες τις εισόδους!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λευκορωσία – Νέα Ζηλανδία (21+).

Πάνω από 15.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, όμως τελικά ελάχιστοι κατάφεραν να τους δουν!

Ο λόγος; Η πράσινη λαοθάλασσα είχε κλείσει όλες τις εισόδους προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα το πούλμαν των «πράσινων» να μην έχει τρόπο να τα προσεγγίσει. Όταν λοιπόν κατέφτασε στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, γύρω στη 01:30 το βράδυ, άφησε τους παίκτες από την πίσω είσοδο κι έτσι πολύ λίγοι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να τους αποθεώσουν από κοντά.

Αυτός πάντως που έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο ήταν ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τους οπαδούς ένα... γνωστό σύνθημα και φυσικά χάθηκε μέσα στις αγκαλιές τους!

Από την... παράνοια, δεν γλίτωσε κι ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο έξω από τα αποδυτήρια, ενώ οι τελευταίοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ μετά τις 02:30 το βράδυ!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα