Προπονητής στις ΗΠΑ ο Παπάζογλου

Προπονητής στις ΗΠΑ ο Παπάζογλου

bet365

Στις ΗΠΑ θα βρεθεί ο Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Μίκαελ Πορίνι, θα καθίσει στον πάγκο ομάδας στο τουρνουά «ΤΒΤ».

Rolland Garros, υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα (21+)!

Μια... υπερατλαντική και πολύτιμη εμπειρία θα ζήσει ο Κώστας Παπάζογλου.

Ο πρώην βοηθός προπονητή των Τρικάλων θα καθίσει στον πάγκο του Mid American Unity, καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση του πρώην παίκτη των «κυανέρυθρων», Μίκαελ Πορίνι, και θα συμμετέχει στο τουρνουά «ΤΒΤ».

Ο Παπάζογλου θα μείνει στην Αμερική για περίπου ενάμιση μήνα, ενώ ο Πορίνι τον ενημέρωσε πως θα είναι ο μοναδικός ευρωπαίος προπονητής που θα βρίσκεται στην διοργάνωση. Ακόμη, είναι πολύ πιθανό να συνυπάρξουν με τον παλιό τους γνώριμο, Κρις Έβανς.

Το «ΤΒΤ» είναι ένα φημισμένο καλοκαιρινό πρωτάθλημα, το οποίο θα καλυφθεί μάλιστα τηλεοπτικά από το ESPΝ. Σε αυτό συμμετέχουν 64 ομάδες, οι 60 μετά από ψηφοφορία και οι 4 μετά από προκριματικά. Χωρίζονται σε 4 περιφέρειες και είναι single elimination. Οπότε τα παιχνίδια μπορούν να είναι από 1 μέχρι 6, αν φτάσει κάποιο μέχρι τον τελικό. Ο νικητής του τουρνουά, που συνήθως είναι ομάδα που αποτελείται από παίκτες NBA ή Euroleague, παίρνει έπαθλο 2 εκατομμύρια δολάρια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα