Στο «στόχαστρο» της Μπασκόνια ο Γκρέιντζερ

Νίκος Καρφής
Στο «στόχαστρο» της Μπασκόνια ο Γκρέιντζερ

bet365

Χαμός αναμένεται να γίνει στις μεταγραφές του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς η Μπασκόνια «κυνηγάει» τον Τζέισον Γκρέιντζερ και η Μπαρτσελόνα θέλει τον Σέιν Λάρκιν για αντι - Ράις.

Ο γκαρντ της Εφές φαίνεται πως έχει... γυαλίσει στις ισπανικές ομάδες, οι οποίες θα δώσουν «μάχη» για να τον κάνουν δικό τους.

Μπορεί ο παίκτης να παρουσιαζόταν ως «κλεισμένος» από τη Μπαρτσελόνα, όμως η «As» αναφέρει πως στην διεκδίκηση της απόκτησης του έχει μπει και η Μπασκόνια.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

To ίδιο άρθρο τονίζει πως οι Καταλανοί έχουν βάλει στο... στόχαστρο τον Γκιγιέμ Βίβες της Βαλένθια - λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι - όπως και τον Σέιν Λάρκιν, για αντικαταστάτη του ΤαΪρίς Ράις, καθώς φαίνεται πως ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου δύσκολα θα μείνει στους «μπλαουγκράνα», παρά το συμβόλαιο που έχει ακόμα (μέχρι το 2018).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα