Φώτσης: «Τα λάθη στο τέλος μας στοίχισαν»

Gazzetta team
Φώτσης: «Τα λάθη στο τέλος μας στοίχισαν»
Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στα λάθη των «πρασίνων» στο τελευταίο δεκάλεπτο τα οποία ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αποτελέσματος.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό και ο Αντώνης Φώτσης υποστήριξε πως τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο στοίχισαν στην ομάδα του.

«Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο τέλος, εκεί που μετρούσε, ίσως βιαστήκαμε και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας ο Ολυμπιακός και κέρδισε το παιχνίδι. Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Οι προπονητές κοιτούν τι να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι και εμείς πώς πρέπει να βελτιωθούμε για τον επόμενο αγώνα. Αυτά τα παιχνίδια κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας, θα είναι μια επιβράβευση για όποιον καταφέρει να κερδίσει», ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ στην κάμερα του COSMOTE TV.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα