Θέλουν την παραμονή του Ουέστ στο Γκόλντεν Στέιτ

Θέλουν την παραμονή του Ουέστ στο Γκόλντεν Στέιτ

Θέλουν την παραμονή του Ουέστ στο Γκόλντεν Στέιτ

bet365

Την παραμονή του Τζέρι Ουέστ επιθυμούν στο Γκόλντεν Στέιτ μετά και το τέλος της φετινής σεζόν, κάτι που είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας μιλώντας σε Μέσο του Όκλαντ.

«Η αλήθεια είναι έχουμε όλοι το μυαλό μας στους τελικούς. Και το Τζέρι το ίδιο. Βέβαια λήγει το συμβόλαιό του, αλλά έχουμε μιλήσει και έχουμε συζητήσει για το μέλλον. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς, Τζόι Λάκομπ και συνέχισε:

«Τον αγαπάμε και θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα. Έχει μεγάλη συμβολή στην ομάδα και συνολικά στον οργανισμό των Ουόριορς, ενώ τον θεωρώ και φίλο μου. Θέλουμε να παραμείνει κοντά μας και είναι κάτι που του το έχουμε ήδη πει».

Basket League, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Τζέρι Ουέστ προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο Γκόλντεν Στέιτ από τη θέση του συμβούλου από το 2011, ενώ είχε διατελέσει GM των Λέικερς από το 1982 έως και το 2000.

Πάντως οι «Λιμνάνθρωποι» και δη ο Μάτζικ Τζόνσον επιθυμούν την επιστροφή του Ουέστ στο Λος Άντζελες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα