Χαραλαμπόπουλος: «Το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα την Κυριακή»

Χαραλαμπόπουλος: «Το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα την Κυριακή»
Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (28/05, 21:00).

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκος τίθενται αντιμέτωποι αύριο (28/05, 21:00) στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό της Basket League.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αρσεναλ - Τσέλσι (21+).

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε γι' αυτή την αναμέτρηση και εξέφρασε την επιθυμία για να γίνει το πρώτο βήμα από το «τριφύλλι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας,

Η μεγάλη στιγμή, αυτή που όλοι περιμέναμε από την αρχή της σεζόν, έφτασε. Την Κυριακή ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του οποίου αποτελούσε εξ' αρχής τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας μας. Μέχρι τώρα πετύχαμε τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, που επετεύχθη μέσω της νίκης μας στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού και επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο, ενώ δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 της Euroleague.

Το τελευταίο γεγονός ήταν κάτι που μας στεναχώρησε ιδιαίτερα, καθώς προσπαθήσαμε αρκετά για το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο - δυστυχώς - δεν αξιοποιήσαμε.

Όλα τα παραπάνω, όμως, είναι παρελθόν. Όπως προανέφερα, ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Κυριακή θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα.

Το γεγονός ότι έχουμε μειονέκτημα έδρας δεν μας ευνοεί, αλλά όπως έχει αποδειχθεί τόσο πέρσι, όσο και φέτος στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, η έδρα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Και εμείς έχουμε κερδίσει εκεί μέσα και αυτοί μας έχουν κερδίσει στο ΟΑΚΑ.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα, κάτι που έδειξε και στη συμμετοχή της στο Final 4. Τη σεβόμαστε απόλυτα, ωστόσο έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να την κερδίσουμε.

Σε οποιαδήποτε σειρά playoffs το πρώτο παιχνίδι είναι κομβικό, γι’ αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε σκληρά για να το κερδίσουμε.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα