Ίρβινγκ: «To σώμα μου με μισεί»! (vid)

Ίρβινγκ: «To σώμα μου με μισεί»! (vid)

Νίκος Καρφής
Ίρβινγκ: «To σώμα μου με μισεί»! (vid)

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε για τον τραυματισμό του στο Game 4 με τους Σέλτικς, τονίζοντας πως το σώμα του τον μισεί, αφού έχει γυρίσει τον αστράγαλο του αμέτρητες φορές.

Ο τραυματισμός του Κάιρι Ίρβινγκ στο τέταρτο παιχνίδι με τους Σέλτικς δεν ήταν αρκετός για να τον κρατήσει μακριά από το ματς στο οποίο έβαλε 42 πόντους.

Ο γκαρντ των Καβαλίερς μίλησε για την στιγμή που γύρισε τον αριστερό αστράγαλο του πάνω στο πόδι του Τέρι Ροζίερ, αναφέροντας πως το σώμα του τον μισεί.

«Έχω στραμπουλίξει τον αστράγαλο μου πάρα πολλές φορές και έχω μόνο δύο επιλογές: Nα κάθομαι και να κοιτάω τον αστραγαλό μου στο παρκέ ή εκμεταλλευτώ τη στιγμή. Η αδρεναλίνη μου είναι στα ύψη. Είμαι τόσο σίγουρος πως το σώμα μου με μισεί. Παρόλα αυτά ήξερα πόσο πολύ θέλαμε το ματς, πόσο με χρειαζόντουσαν οι συμπαίκτες μου. Έπρεπε να ηγηθώ μαζί με τον ΛεΜπρόν για να τους βοηθήσω», ανέφερε ο «Uncle Drew».

Δείτε τον τραυματισμό του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα