Σπυριδοπούλου: «Πάμε για την πρόκριση στο Eurobasket»

Σπυριδοπούλου: «Πάμε για την πρόκριση στο Eurobasket»

Σπυριδοπούλου: «Πάμε για την πρόκριση στο Eurobasket»

bet365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurobasket 2017 επιδιώκει η Εθνική Γυναικών, σύμφωνα με την Άννα Σπυριδοπούλου.

Την προετοιμασία της στο Κλειστό του Αγίου Θωμά συνεχίζει η Εθνική Γυναικών, ενόψει του Eurobasket 2017, που θα γίνει στην Τσεχία (16-25 Ιουνίου).

Η Άννα Σπυριδοπούλου, που εδώ και χρόνια αποτελεί μέλος της ομάδας μίλησε για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

«Περνάμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, η προετοιμασία μας είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και στις προπονήσεις δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Η ομάδα έχει καλό κλίμα και βγάζει ενέργεια. Ο συνδυασμός των έμπειρων παικτριών με τις νέες που έχουν ενσωματωθεί πιστεύω ότι βοηθήσει ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ευρωπαϊκό. Θα δώσουμε και κάποια φιλικά για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τι χαρακτηρίζει την Εθνική, αλλά στάθηκε και στις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα. «Η Εθνική διαθέτει ομαδικότητα, ψυχή, πάθος, η μία παίζει για την άλλη και δεν νομίζω να υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα στο μπάσκετ από αυτό. Εχουμε, βέβαια, μεγάλες απουσίες αυτή τη χρονιά και όποια παίκτρια έχει κληθεί στην εθνική θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Η μία θα παίξει για την άλλη και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα