Το ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (pics)

Gazzetta team
Το ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (pics)

bet365

Ο πολυχώρος άθλησης «Athens Sports Hall» φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ, σε μια εκδήλωση που θα παρευρεθούν μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ όπως οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δήμος Ντικούδης.

Το πρώτο ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ (Shoot A Way Gun 8000) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια εκδήλωση που διοργανώνει το Athens Sport Hall σε έναν εξαιρετικό πολυχώρο άθλησης.

Κορυφαίοι παίκτες του παρελθόντος θα βρεθούν στην εκδήλωση (14/5), όπως οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δήμος Ντικούδης και Κώστας Τσαρτσαρής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ενας εξαιρετικός πολυχώρος άθλησης και ένα πρωτοποριακό ρομποτικό πολυμηχάνημα αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για τους λάτρεις του αθλητισμού, της προπόνησης αλλά και της ψυχαγωγίας. Οι συνεργάτες του Athens Sports Hall, στον Κολωνό, Αχιλλέας Δεμέναγας, Δήμος Ντικούδης, Βαγγέλης Ζιάγκος, Γιώργος Παντελάκης, Σπύρος Μυλωνάς, Γιώργος Λιθόπουλος, Μάριος Ολύμπιος, Φοίβος Κωστής μας καλωσορίζουν στις σύγχρονες εγαταστάσεις του πολυχώρου για να μας μυήσουν στην αποκλειστική-για την Ελλάδα- εμπειρία του "Shoot A Way Gun 8000" την Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 και ώρα 13.30 -15.30

To Athens Sports Hall πρωτοπορεί και παρουσιάζει επίσημα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα το SHOΟT A WAY GUN 8000. Το πρωτοποριακό ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ, που εντάσσουν στην προπόνησή τους διακεκριμένοι καλαθοσφαιριστές του ΝΒΑ, θα έχουν την τιμή να μας το παρουσιάσουν τα στελέχη του Athens Sports Hall σε μια ανοικτή για το κοινό εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού πολυχώρου.

Το Shoot a Way Gun 8000 αποτελεί ολοκληρωμένο σταθμό προπόνησης και υπόσχεται εγγυημένα αποτελέσματα στους χρήστες του μηχανήματος με θεαματική βελτίωση στα στατιστικά δεδομένα ανά άτομο. Το 100% ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενο μηχάνημα δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από δύο ή τρεις αθλητές με προγραμματισμένα drills και εναλλακτικές ρυθμίσεις από τον εκάστοτε αθλητή (απεριόριστες επιλογές). Το τελευταίο μοντέλο παραγωγής προέρχεται από Αμερικανική εταιρία και έρχεται να εμπλουτίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του κέντρου, που απευθύνονται σε αθλητές και αθλούμενους κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου.

Την εκδήλωση παρουσίασης θα πλαισιώσουν μεγάλες προσωπικότητες από το χώρου του ελληνικού μπάσκετ, διακεκριμένοι αθλητές, όπως οι πρώην διεθνείς Παπαλουκάς, Αλβέρτης, Ντικούδης και Τσαρτσαρής καθώς και οι εν ενεργεία διακεκριμένοι μπασκετμπολίστες Παπαπέτρου, Μωραΐτης. Διεθνείς νέοι καλαθοσφαιριστές θα αποτελέσουν την ομάδα επίδειξης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, με παράλληλες δράσεις, διαγωνισμούς, κληρώσεις, δώρα και happenings.

Υποστηρικτές και συνεργάτες του αθλητικού κέντρου δίνουν ραντεβού σε ένα εντυπωσιακό show, που ευελπιστεί να εισαγάγει νέα δεδομένα στην προπόνηση μπάσκετ».

 

Τελευταία Νέα