Κουφός: «Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Χολαργιωτών!»

Gazzetta team
Κουφός: «Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Χολαργιωτών!»

bet365

Ο Στέργιος Κουφός ήταν εκείνος που έδωσε την ώθηση στον Χολαργό και υπό τις οδηγίες του έκανε πορεία πρωταθλητισμού με 13 νίκες σε 17 παιχνίδια. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την πορεία της ομάδας του...

«Τόσο η ομάδα μου όσο και το Ηράκλειο δεν είχαν το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον σ’ αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και το χάρηκαν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το Ηράκλειο να πετύχει τον στόχο του στα πλέι άουτ και να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Λόγω και του συγκεκριμένου γηπέδου (σ.σ. «Δύο Αοράκια»), θα είναι καλό για το μπάσκετ, το Ηράκλειο να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Εχω εισπράξει πολλή αγάπη στην Κρήτη κι αυτό δεν σβήνεται» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέργιου Κουφού για το τελευταίο ματς της ομάδας του και μεταξύ άλλων είπε:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Τσέλσι – Μίντλεσμπρο (21+).

«Όταν ανέλαβα αυτή την δύσκολη αποστολή, στον πάγκο του Χολαργού, η ομάδα βρισκόταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις 4 νίκες. Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με 17 και η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για την 6η θέση που κατακτήσαμε, με μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά. Νομίζω, ότι ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Χολαργιωτών δεν υπήρχε αυτή η κατάληξη. Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό».

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών, όπερ και σημαίνει ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το καλοκαίρι του 2019!

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα