ΛεΜπρόν: «Ο Τόμας δεν θα έχανε, γιατί τον πρόσεχε η αδερφή του» (vid)

Gazzetta team
ΛεΜπρόν: «Ο Τόμας δεν θα έχανε, γιατί τον πρόσεχε η αδερφή του» (vid)

bet365

Με συγκινητικά λόγια μίλησε για ακόμα μια φορά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον Αζάια Τόμας και το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε κόντρα στους Ουίζαρντς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Συγκλόνισε ο Αζάια Τόμας με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τους Ουίζαρντς, όπου οι Σέλτικς έκαναν το 2-0 στη σειρά κι ο ίδιος μέτρησε 53 πόντους, καθώς αποκάλυψε πως η αδερφή του, που χάθηκε πρόσφατα, θα είχε γενέθλια εκείνη την ημέρα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για όλα αυτά και μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον μικρόσωμο γκαρντ της Βοστώνης.

«Είναι ένας ξεχωριστός τύπος, ένα ξεχωριστό, μοναδικό ταλέντο. Πιστεύω χθες που ήταν τα γενέθλια της αδερφής του, εκείνη τον πρόσεχε από ψηλά και τού έδινε τα πάντα. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει χθες. Αυτό ένιωθα όταν έβλεπα το ματς. Τού έδινε έξτρα κίνητρο. Όταν είσαι στο παρκέ ξεχνάς τα πάντα. Ο,τιδήποτε και να περνάς στην προσωπική σου ζωή, το ξεχνάς. Είναι το χαρούμενό σου μέρος αυτό», είπε ο «Βασιλιάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα