Οι Ουόριορς προτιμούσαν τους Κλίπερς λόγω νυχτερινής ζωής

Οι Ουόριορς προτιμούσαν τους Κλίπερς λόγω νυχτερινής ζωής

bet365

Οι παίκτες των Ουόριορς προτιμούσαν τους Κλίπερς από τους Τζαζ λόγω της νυχτερινής ζωής του Λος Άντζελες.

Τα πράγματα και η νοοτροπία στο ΝΒΑ απέχει έτη φωτός από αυτή στην Ευρώπη κι έτσι οι παίκτες μπορούν να εκφράσουν την επιθυμία του επόμενου αντιπάλου τους με βάση τη νυχτερινή ζωής της πόλης του.

Αυτό συνέβη και με τους παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς οι οποίος στην ημιτελική σειρά της Περιφέρειας θα αντιμετωπίσουν τους Γιούτα Τζαζ, αν και προτιμούσαν τους Κλίπερς.

Ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, αλλά έξωαγωνιστικός. Ο Ματ Μπαρνς δήλωσε πως, «Δε συγκρίνονται οι Κλίπερς με τους Τζαζ. Στην Γιούτα δεν υπάρχει ίχνος νυχτερινής ζωής. Οι παίκτες έχουμε στόχο να νικάμε στα παιχνίδια, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να χαλαρώσουμε με μία βόλτα ή ένα δείπνο».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα με τη σειρά του ανέφερε πως, «Το πρόβλημα με την Γιούτα είναι πως κάθεσαι με τις ώρες εκεί και το μυαλό σου κολλάει γιατί δεν έχει να κάνεις τίποτα. Στο Λος Άντζελες από την άλλη μόνο και μόνο που βρίσκεσαι σε αυτή την πόλη είσαι γεμάτος ενέργεια. Στη Γιούτα απλά κοιμάσαι όλη την ώρα και πας στο γήπεδο υπνωτισμένος».

Τέλος ο Κέβν Ντούραντ για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε πως, «σίγουρα υπάρχουν κάποια κλαμπ στη Γιούτα, αλλά δεν έχω βρεθεί ποτέ σε ένα. Υπάρχουν κάποια εστιατόρια, αλλά εγώ αντιμετωπίζω τα ματς το ίδιο ανεξαρτήτως της πόλης που βρίσκομαι».

 

NBA Τελευταία Νέα