Επίσημα τέλος από την προεδρία των Πέισερς ο Μπερντ

Επίσημα τέλος από την προεδρία των Πέισερς ο Μπερντ

Επίσημα τέλος από την προεδρία των Πέισερς ο Μπερντ

bet365

Οι Ιντιάνα Πέισερς επισημοποίησαν την αποχώρηση του Λάρι Μπερντ από την προεδρία κι ενημέρωσαν ότι ο Κέβιν Πρίτσαρντ θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Μετά τον αποκλεισμό των Πέισερς με sweep στα προημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας από τους Καβαλίερς, ο Adrian Wojnarowski αποκάλυψε ότι ο Λάρι Μπερντ θα αποχωρήσει από την προεδρία της Ιντιάνα. Ο οργανισμός, λοιπόν, επιβεβαίωσε σήμερα (1/5) την αποχώρηση του θρύλου των Σέλτικς, ο οποίος κατείχε τη θέση από το 2003 ως το 2012 όταν πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για λίγο από το προσκήνιο λόγω προβλημάτων υγείας, επιστρέφοντας το 2013.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Ένιωσα πως έφτασε η στιγμή. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει να κάνει με την υγεία μου ή με την ομάδα. Είμαι 60 χρονών και θέλω να κάνω κάποια άλλα πράγματα, εκτός μπάσκετ. Αγαπώ τους Πέισερς, μεγάλωσα με τους Πέισερς και θαυμάζω αυτό τον οργανισμό από τότε που ήμουν νεότερος. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την Ιντιάνα, το ΝΒΑ, το κολεγιακό και διεθνές μπάσκετ ενώ θα έχω συμβουλευτικό ρόλο στον οργανισμό» ανέφερε σχετικά ο Μπερντ, ο οποίος θα δώσει τη θέση του στον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο και General Manager του οργανισμού, Κέβιν Πρίτσαρντ.

 

NBA Τελευταία Νέα