Τσαϊρέλης: «Δικό μου το λάθος με ΜακΦάντεν»

Τσαϊρέλης: «Δικό μου το λάθος με ΜακΦάντεν»

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ανέλαβε την ευθύνη της τελευταίας φάσης της κανονικής διάρκειας του αγώνα υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να επιτρέψει στον ΜακΦάντεν να σουτάρει τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να στείλει το ματς με τον Άρη στην παράταση, μετά από τρίποντο του ΜακΦάντεν (61-61) και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ανέλαβε την ευθύνη γι' αυτό.

«Η εντολή ήταν άμυνα με αλλαγές. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στον ΜακΦάντεν και να μην τον αφήσω να πάει για τρίποντο, αλλά για δίποντο», είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Σχετικά με το παιχνίδι, ανέφερε: «Αφιερώνουμε τη νίκη σ’ έναν φίλο του Άρη, τον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται στην εντατική θεραπεία και του ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας. Ξέραμε ότι θα γινόταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι επαφής. Έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε. Μας δίνει το πλεονέκτημα και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στον επόμενο αγώνα για να τελειώνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα