Οικονόμου: «Ο Φάρος δεν θα αφήσει καμία ομάδα να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα»

Κάτια Πετροπούλου
Οικονόμου: «Ο Φάρος δεν θα αφήσει καμία ομάδα να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα»

bet365

Την πεποίθηση πως ο Φάρος θα... κατατροπώσει και τον Ηρακλή στην έδρα του, όπως έχει κάνει με κάθε ομάδα μέχρι στιγμής, εξέφρασε ο Νίκος Οικονόμου.

Ο Πανιώνιος έχει θεωρητικά ένα εύκολο έργο το Σάββατο (29/04, 17:00) κόντρα στον υποβιβασμένο ΓΣΛ, για την 29η αγωνιστική, αλλά το μυαλό των «κυανέρυθρων» βρίσκεται στο Κερατσίνι, όπου ο Φάρος θα υποδεχθεί τον Ηρακλή.

Ο Νίκος Οικονόμου σχολίασε την αναμέτρηση του Πανιωνίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο στόχος μας είναι η νίκη. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, αλλά πάντα αυτά τα ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα, συγκέντρωση και ιδιαίτερη προσοχή. Δεν έχουν να χάσουν κάτι οι αντίπαλοι μας. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όσον αφορά τον αγώνα στο Κερατσίνι, όπου με μια ενδεχόμενη ήττα του «Γηραιού», σε συνδυασμό με νίκη των «κυανέρυθρων», αλλά και με πιθανή ήττα του Δούκα από τον Εθνικό, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα περάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, ο 44χρονος τεχνικός είπε: «Δεν έχω κανένα άγχος γιατί νομίζω ότι ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος του Φάρου έχουν έναν απίστευτο μπασκετικό εγωισμό και το έχουν αποδείξει. Όπως δεν επιτρέψανε σε μας να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα εκεί μέσα, έτσι δεν θα το επιτρέψουν σε καμία ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα