Βετούλας: «Ήμασταν έτοιμοι για το επόμενο βήμα»

Gazzetta team
Βετούλας: «Ήμασταν έτοιμοι για το επόμενο βήμα»

bet365

Το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας στη β' φάση των playoffs ενώ ο Νίκος Βετούλας έκανε ειδική αναφορά στον Χάρη Γιαννόπουλο.

«Θεωρώ πως σήμερα κάναμε μία εμφάνιση που απέδειξε πως πραγματικά θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα παιδιά έδειξαν απίστευτο πάθος τουλάχιστον στο κομμάτι της άμυνας, καθώς είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση αλλά θεωρώ ότι όλη η ομάδα ήταν έτοιμη για το επόμενο βήμα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη την προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό, αλλά και στους συνεργάτες μου και στον κόσμο που βοήθησε να κάνουμε τόσες νίκες στο "Μελίνα Μερκούρη".

Από κει και πέρα κοιτάμε την επόμενη μέρα, να ξεκουραστούν τα παιδιά και να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι κάποια από αυτά που έχουν καταπονηθεί για να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στην ΑΕΚ.

Συνήθως δε μιλάω για έναν παίκτη αλλά πιστεύω ότι αυτό το παιδί αξίζει την προσοχή πολλών διότι έχει κάνει τρομερό πρωτάθλημα. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την συμπεριφορά του. Ο λόγος για τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι πράγματι ο αρχηγός σε αυτή την ομάδα και προσπαθεί και στο αγωνιστικό αλλά και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι να βάλει όλους τους συμπαίκτες του στην έννοια της ομάδας. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους συνεργάτες για αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα» ανέφερε ο προπονητής του Ρεθύμνου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Κολοσσού στο Game 3 της σειράς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τους παίκτες του Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο Ρόμπερτ Άρνολντ: «Νομίζω ότι σήμερα στο 3ο παιχνίδι της σειράς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, ενώ στο 2ο παιχνίδι στη Ρόδο το χάσαμε από τα ριμπάουντ. Σήμερα όμως ήμασταν προετοιμασμένοι, μας είχε μιλήσει ο κόουτς και ξεκινήσαμε πολύ σκληρά. Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Η σειρά θα έχει πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια και εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη που είχαμε στον α' γύρο των πλέι οφ και να προχωρήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα