Ντιλέινι: «Θα προτιμούσα να φύγω αντί να γυρίσω με πούλμαν!» (pics)

Ντιλέινι: «Θα προτιμούσα να φύγω αντί να γυρίσω με πούλμαν!» (pics)

Ντιλέινι: «Θα προτιμούσα να φύγω αντί να γυρίσω με πούλμαν!» (pics)

bet365

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι σχολίασε τους χειρισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κι εξήγησε ότι θα προτιμούσε να φύγει από τον Παναθηναϊκό από το να επιστρέψει με πούλμαν!

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να υποχρεώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού να επιστρέψουν οδικώς από την Κωνσταντινούπολη μετά από τον αποκλεισμό με sweep από τη Φενέρμπαχτσε έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη από τις πρώτες πρωινές ώρες!

Θέση επί του θέματος πήρε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, πρώην συμπαίκτης του Κρις Σίνγκλετον στη Λοκομοτίβ Κουμπάν! Ο Αμερικανός γκαρντ των Χοκς έγραψε αρχικώς στο Twitter: «Ο ΠΑΟ υποχρέωσε την ομάδα να πάρει το λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη επειδή έχασαν από μια καλύτερη ομάδα! Πόσο μακριά είναι αυτό το ταξίδι! Είναι ΤΡΕΛΟ».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Όταν μάλιστα ο Ντι Τζέι Στέφενς τον ενημέρωσε ότι το ταξίδι διαρκεί 12 ώρες και ότι οι τέσσερις που αρνήθηκαν υπάρχει ενδεχόμενο να «κοπούν» από τον Παναθηναϊκό, ο Ντιλέινι εξήγησε πως : «θα προτιμούσα να "κοπώ" πριν κάνω αυτό το ταξίδι! Δεν υπάρχει περίπτωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα