Σκέψεις για διακοπή συμβολαίου στους τέσσερις «επαναστάτες»

Σκέψεις για διακοπή συμβολαίου στους τέσσερις «επαναστάτες»

Γιώργος Κούβαρης
Σκέψεις για διακοπή συμβολαίου στους τέσσερις «επαναστάτες»

bet365

Η άρνηση των Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκέιμπριελ στο να μην ακολουθήσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού με το πούλμαν και να επιστρέψουν μόνοι τους στην Αθήνα, θέτει θέμα απομάκρυνσής τους από την ομάδα, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, θα αποφασίσουν από κοινού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εισήγηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για απομάκρυνση των Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκέιμπριελ από την ομάδα!

Οι τέσσερις προαναφερθέντες ήταν οι μοναδικοί που τήρησαν την αρχική απόφαση των παικτών του «τριφυλλιού» να μην επιβιβαστούν στο πούλμαν και δεν πειθάρχησαν, παρά τις παραινέσεις του επικεφαλής της αποστολής, Μάνου Παπαδόπουλου.

Η επιμονή τους στο να διαχωρίσουν τη θέση τους και να μην σεβαστούν την απόφαση της διοίκησης είναι πιθανόν να τούς κοστίσει τη συνέχεια της καριέρας τους στον Παναθηναίκό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, όταν επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ θα έχει συνάντηση με τον Τσάβι Πασκουάλ και θα εισηγηθεί την επιβολή διακοπής συμβολαίου στους τέσσερις παίκτες.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την τύχη των τεσσάρων «επαναστατών» και όπως γίνεται αντιληπτό, οι εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο αναμένονται ραγδαίες, κι ενώ απομένουν περίπου δύο εβδομάδες για την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στα playoffs της Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα