«Άφησαν το πριμ κι έμειναν με το λεωφορείο», γράφουν οι Ισπανοί! (pic)

Gazzetta team
«Άφησαν το πριμ κι έμειναν με το λεωφορείο», γράφουν οι Ισπανοί! (pic)
Η απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή της ομάδας με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και ήδη οι δύο μεγαλύτερες ισπανικές εφημερίδες «στάζουν» πικρόχολα σχόλια για το πρωτοφανές αυτό συμβάν.

Οι Ισπανοί δίνουν μεγάλο βάρος στην απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν, λόγω της παρουσίας του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο των «πρασίνων».

Μάλιστα δύο κορυφαίες εφημερίδες της χώρας, όπως η «El Mundo Deportivo» και η «As» κάνουν ιδιαίτερα αναφορά στο περιστατικό.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «El Mundo Deportivo»

«Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του τιμωρήθηκαν να επιστρέψουν από την Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο! Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια και αποφάσισε η ομάδα να επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα μετά το 3-0 από τη Φενέρμπαχτσε. Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν έκατσε καθόλου καλά ο αποκλεισμός με 3-0 στα πλέι οφς της Ευρωλίγκας. Ο ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και τιμώρησε την ομάδα του ακυρώνοντας τα αεροπορικά εισιτήρια και αποφάσισε την επιστροφή της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο! Η απόσταση ως την Αθήνα είναι 1.100 χιλιόμετρα και διαρκεί 12 ώρες. Ο Ισπανός προπονητής Τσάβι Πασκουάλ και οι βοηθοί του θα επιστρέψουν επίσης με λεωφορείο».

Η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει το συγκεκριμένο θέμα στο σάιτ της μετά τα θέματα του Λουίς Ενρίκε και του Ζιντάν, εξαιτίας του Πασκουάλ που είναι Καταλανός.

Από την άλλη η «As» έχει πιο αιχμηρό κείμενο και αυτά που διαβάζει ο αναγνώστης δεν τιμούν την ιστορία μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός.

«Μετά τον αποκλεισμό, ο Τσάβι Πασκουάλ, οι βοηθοί τους και οι παίκτες του Παναθηναϊκού άφησαν το πριμ των 250.000 ευρώ αλλά τους έμεινε ένα ταξίδι 12 ωρών με το λεωφορείο! Έπειτα από μια καλή regular season στην EuroLeague, ειδικά μετά από την άφιξη του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά όμως το έχασε κόντρα σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν είναι μόνο ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τα δυο ματς στο ΟΑΚΑ, ήλθε και το νοκ άουτ στην Κωνσταντινούπολη. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, ο πολλές φορές οξύθυμος Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμώρησε την ομάδα σε ό,τι αφορά το ταξίδι επιστροφής, κάνοντάς το με λεωφορείο και όχι με αεροπλάνο! Πριν από τα ματς είχε τάξει πριμ 250.000 ευρώ. Η ήττα άφησε τους παίκτες χωρίς πριμ αλλά με ένα ταξίδι 12 ωρών με λεωφορείο»!