Με... πούλμαν επιστρέφει η αποστολή του Παναθηναϊκού!

Με... πούλμαν επιστρέφει η αποστολή του Παναθηναϊκού!

Γιώργος Κούβαρης
Με... πούλμαν επιστρέφει η αποστολή του Παναθηναϊκού!
Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» είναι «πυρ και μανία» με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στα παιχνίδια με τη Φενέρ και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Αν στεναχώρησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον η αποκαρδιωτική εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods στα τρία παιχνίδια των playoffs, αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν εξοργισμένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του στα τρία ματς συνολικά, με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι στην Ulker Sports Arena! Όχι για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, αλλά για τη γενική του εικόνα στη σειρά των playoffs και το γεγονός ότι δεν προσπάθησε καθόλου.

Το γεγονός αυτό τον οδήγησε στην απόφαση να... ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής και να επιστρέψει η ομάδα με πούλμαν στην Αθήνα! Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση προς... γνώση και συμμόρφωση εν όψει της συνέχειας και δη του εγχώριου τίτλου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.