«Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει τεθεί σε εκκαθάριση»

Gazzetta team
«Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει τεθεί σε εκκαθάριση»

bet365

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως η ΚΑΕ έχει λυθεί κι έχει τεθεί σε εκκαθάριση και υποστηρίζει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, με ανακοίνωσή του, εξαλείφει κάθε φήμη που κυκλοφορεί και θέλει τους «κυανέρυθρους» να μην συμμετέχουν στην Basket League, εφόσον ανέβουν, καθώς αναφέρει πως η εκκαθάριση της ΚΑΕ έχει αρχίσει και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει λυθεί και τεθεί σε εκκαθάριση, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 47 του Κ.Ν. 2190/1920, με την από 4/10/2016 ανακοίνωση καταχώρησης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Η διαδικασία τελικής εκκαθάρισης έχει ανατεθεί από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ., ως έχων νόμιμο συμφέρον, μέτοχο, στο εξειδικευμένο Λογιστικό Γραφείο της κας Γαρυφαλλιάς Ταγαρούλια και στο Νομικό Γραφείο των κ.κ. Παπαλελούδη - Οικονομίδου - Πετρόπουλου. Σύντομα θα υπάρξουν διοικητικές, νομικές και λογιστικές εξελίξεις, που αφορούν την εκκαθάριση της ΚΑΕ.

Πρόθεσή μας είναι η προσπάθεια των δύο τελευταίων ετών να αποτελέσει βιώσιμη λύση για το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου.

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα