Πασκουάλ: «Είπα στους παίκτες πως έχουμε ακόμα μια ευκαιρία...»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Είπα στους παίκτες πως έχουμε ακόμα μια ευκαιρία...»
Ο Τσάβι Πασκουάλ υποστήριξε πως το ματς με την Φενέρ είναι ο «τελικός των τελικών» και αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες, μετά το 2-0 που έκανε η Φενέρ στη σειρά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Τσέλσι - Σαουθάμπτον (21+).

Αρχικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία: «Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες. Είμαι σίγουρος πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Σίγουρα, όταν χάνεις 2-0, τα πρώτα λεπτά του επόμενου αγώνα είναι πολύ σημαντικά. Αν επιτρέψουμε στην Φενέρμπαχτσε να μπει με αυτοπεποίθηση, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς, αλλά αν ξεκινήσουμε καλά, θα έχουμε σίγουρα πιθανότητες να νικήσουμε».

Έπειτα, ρωτήθηκε για τον περιορισμό του Μπόγκνταν Μπογκντανοβιτς που ήταν ο ΜVP των δύο πρώτων αγώνων: «Πρώτα απ' όλα, πολλά λάθη ήταν ατομικά και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Κατά δεύτερον, υπήρχαν τακτικά λάθη, για τα οποία πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Τρίτον, όπως και να 'χει, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και μπορεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είπα στους παίκτες τη μέρα μετά το παιχνίδι ότι έχουμε μία ευκαιρία μπροστά μας. Τους είπα ότι αρχικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το επόμενο. Τώρα, αυτό το παιχνίδι είναι τελικός των τελικών για εμάς. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.