Παπανικολάου: «Μία νίκη, αν όχι δύο νίκες στην Πόλη»

Παπανικολάου: «Μία νίκη, αν όχι δύο νίκες στην Πόλη»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Μία νίκη, αν όχι δύο νίκες στην Πόλη»
Σύνθημα πρόκρισης από τον Κώστα Παπανικολάου ενόψει των αναμετρήσεων στην Τουρκία επί της Εφές.

Μετά την ήττα στο ΣΕΦ από την Εφές, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει μία αν όχι δύο νίκες στην Πόλη. Αυτό είναι και το σύνθημα του Κώστα Παπανικολάου μέσω της «Real News».

Συγκεκριμένα είπε:

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι, αν ο Αγκουέρο σημειώσει το πρώτο γκολ (21+).

«Θα ταξιδέψουμε στην Τουρκία για να κατακτήσουμε τουλάχιστον μία νίκη, αν όχι δύο. Ο αντίπαλός μας είναι αξιόλογος και στο δεύτερο παιχνίδι στάθηκε καλύτερα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο μεγάλες ομάδες πρέπει να κάνουν μεγάλες νίκες και θα είμαστε απολύτως έτοιμοι γι΄ αυτό τη στιγμή που πρέπει. Στο φινάλε του δεύτερου αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως δεν ωφελεί σε τίποτα να εστιάζουμε σε ό,τι έγινε και πάει. Σκοπός μας πλέον είναι να κοιτάξουμε μπροστά, αν δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε αυτοί που πρέπει στις επόμενες αναμετρήσεις. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ψυχή, καρδιά και μυαλό για να γυρίσουμε νικητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.