Καμπερίδης: «Να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να κάνουμε το πρώτο βήμα»

bet365

Ο Μιχάλης Καμπερίδης μίλησε για το πρώτο παιχνίδι των playoffs μεταξύ Ρεθύμνου-Κολοσσού (20/4, 17:00) και στάθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Επιτέλους έφτασε η ώρα των Playoffs της Basket League.

Μετά από 5 μήνες και κάτι… ημέρες ολοκληρώσαμε με τον πιο εμφατικό τρόπο την κανονική περίοδο. Με απολογισμό 13 νίκες και 13 ήττες είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για τη φετινή μας πορεία, η οποία αν και προδιαγράφηκε αρνητική στα μέσα της αγωνιστικής σεζόν, καταφέραμε με μία αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Μάλιστα, εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο το νέο σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ, αφού ξεκινάμε την Α’ φάση με πλεονέκτημα έδρας.

Βέβαια, απέναντι μας έχουμε μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα. Θεωρώ πως προγνωστικά δεν χωρούν σε τέτοιου είδους ματς ακόμη και αν έχουμε το πλεονέκτημα. Μπορεί να φημιζόμαστε για τις εμφανίσεις μας και τη δυναμική μας στο «Μελίνα Μερκούρη», αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο τους προπονητή μας για να αυξήσουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες για τη νίκη. Κόντρα στον Κολοσσό έχουμε παίξει αρκετές φορές την φετινή περίοδο, τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε επίσημα παιχνίδια.

Μην ξεχνάμε πως είχαμε κερδίσει στην πρεμιέρα στη Ρόδο, ενώ χάσαμε στο Ρέθυμνο, την χρονική στιγμή που κάναμε την «κοιλιά» μας. Θεωρώ πως με την βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση, αφού μετά θα έχουμε δύο ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τις νίκες μας.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα