Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Φενέρ και τα... ρεκόρ τους!

Γιώργος Κούβαρης
Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Φενέρ και τα... ρεκόρ τους!
Οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλια Μπελόσεβιτς και Καρμέλο Πατέρνικο θα είναι οι τρεις διαιτητές του πρώτου αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και το gazzetta.gr υπενθυμίζει τα κατορθώματα των δύο ομάδων κάθε φορά που τους βρίσκουν μπροστά τους.

Το ιδανικό σενάριο κατά τη διάρκεια των playoffs θα ήταν να περάσουν απαρατήρητοι οι διαιτητές που θα κληθούν να «σφυρίξουν» τα παιχνίδια. Και μακάρι να γίνει έτσι.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αλαβές - Βιγιαρεάλ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, εκείνοι που θα «διευθύνουν» το ματς είναι ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς και ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο. Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχουν βρει και τους τρεις διαιτητές κατά τη διάρκεια της regular season, σε αντίθεση με τη Φενέρμπαχτσε που δεν έχει «συναντήσει» σε κάποιο παιχνίδι τον Μπελόσεβιτς.

Οι «πράσινοι» έχουν 6-2 νίκες με τους συγκεκριμένους διαιτητές και 6-0 στο ΟΑΚΑ! Το 0-2 ανήκει στον Πατέρνικο και δη στα ματς με Ολυμπιακό και Νταρουσάφακα εκτός έδρας. Αντίστοιχα, η Φενέρ έχει 4-3 νίκες και 0-3 μακριά από την έδρα της!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS

Με Πατέρνικο: 3-2
Με Ιερεθουέλο: 2-0
Με Μπελόσεβιτς: 1-0
ΣΥΝΟΛΟ: 6-2

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Με Πατέρνικο: 1-2
Με Ιερεθουέλο: 3-1
Με Μπελόσεβιτς: 0-0
ΣΥΝΟΛΟ: 4-3