Τελευταία αγωνιστική με εκκρεμότητες παντού!

Αντωνία Σπανού
Τελευταία αγωνιστική με εκκρεμότητες παντού!
Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League είναι γεγονός. Στο ΣΕΦ οριστικοποιείται η πρωτιά και «μάχη» για την παραμονή δίνουν ο Απόλλων και ο Κόροιβος.

Μια μεγάλη αγωνιστική σεζόν φτάνει στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Οι ομάδες για ακόμα μια σεζόν έδωσαν την «μάχη» τους στην Basket League και φτάσαμε στο τέλος με αρκετά θέματα ανοιχτά.

Αρχικά ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή, να κρατάει το πολύ σημαντικό πλεονέκτημα και το μόνο που θέλει είναι να επικρατήσει της Κύμης, που κατάφερε και παρέμεινε στην κατηγορία, μέσα στο ΣΕΦ και να στρέψει όλη του την προσοχή στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε εκτός τον Μπιρτς και τον Πρίντεζη ώστε να είναι πανέτοιμοι στο playoffs της Εuroleague.

Με ενδιαφέρον παιχνίδι κλείνει η σεζόν και στο ΟΑΚΑ καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Θεσσαλονικείς, αφού ακόμα κυνηγούν την 4η θέση και μάχονται για αυτήν.

Η αυλαία ανοίγει με τα παιχνίδια που γίνονται στις 17:00 και το πολύ κρίσιμο ματς στην Πάτρα μεταξύ του Απόλλωνα και του Λαυρίου.

Οι πατρινοί θέλουν μόνο την νίκη που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Κοροίβου θα τους κρατήσει στην κατηγορία.

Μεγάλο ματς όμως έχουμε και στην Θεσσαλονίκη που ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παραδοσιακό μπασκετικό ντέρμπι, όπου οι «κίτρινοι» χρειάζονται την νίκη για να πάρουν την 4η θέση από τον ΠΑΟΚ, αν και ο εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάσει από τον ΠΑΟ .

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Νέο μέλος για τον Άρη θα είναι ο Αντουάν Σκοτ, που ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ενώ αμφίβολος είναι ο Τζάστιν Τζάκσον και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Συνέχεια δίνεται στην Λευκάδα με την αδιάφορη και... πεσμένη Δόξα να υποδέχεται το Ρέθυμνο.

Παράλληλα στην Ρόδο ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα με τις ομάδες από την θέση 6 μέχρι 8 να παίζουν για την τελική κατάταξη τους στην βαθμολογία.

Τέλος ο Κόροιβος παίζει και εκείνος με την σειρά του την παραμονή καθώς θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Προμηθέα για να... γλιτώσει και να στείλει τον Απόλλωνα στην Α2.

Η σεζόν έφτασε στο τέλος της, οι ομάδες έδωσαν τις «μάχες» τους και σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για κορυφή, playoffs και παραμονή, ώστε άπαντες να κάνουν τον πρώτο απολογισμό και να καταστρώσουν τα πλάνα τους για την συνέχεια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα