Τσαλδάρης: «Να επιστρέψει η Δόξα στην Basket League»

Τσαλδάρης: «Να επιστρέψει η Δόξα στην Basket League»

bet365

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αποχαιρέτησε την κατηγορία με την ευχή να επιστρέψει στην Α1 η Δόξα Λευκάδας.

Το blog του Δημήτρη Τσαλδάρη...

«Τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα μας το αυριανό κόντρα στο Ρέθυμνο. Πέρασε γρήγορα αυτή η αγωνιστική σεζόν που άρχισε με το καλύτερο τρόπο, δυστυχώς όμως δε καταφέραμε κάτι που στην αρχή φαινόταν άθλος.

Δε καταφέραμε να μείνουμε στη κατηγορία, που ήταν και ο στόχος μας και η αίσθηση που έχουμε όλοι στην ομάδα είναι ότι παρόλα τα προβλήματα μας, τις απουσίες,τις αντικειμενικές δυσκολίες όπως να χτίσεις ομάδα 10 μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει και μάλιστα με το παραπάνω!! Αυτό όμως δεν έγινε και είναι στη κρίση του καθενός να αξιολογήσει τη προσπάθεια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στο τελευταίο παιχνίδι μας λοιπόν, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη η οποία θα είναι και απόδειξη ότι παρόλο που είμαστε τελευταίοι και έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για παραμονή πολλά παιχνίδια πριν, δεν υπήρξε ποτέ εγκατάλειψη. Ακόμα θα είναι και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το κόσμο μας, ο οποίος ήταν δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε στιγμή του πρωταθλήματος και αγκάλιασε αυτή την ομάδα από τη πρώτη στιγμή.

Κλείνω με την ευχή η Δόξα να ξαναγυρίσει στην Basket League και να δώσει χαρές στους ανθρώπους που προσπαθούν τόσα χρόνια για να τη φέρουν ψηλά αλλά και γενικότερα σε όλο το νησί .

Καλή δύναμη σε όλους, υγεία και ευχές για καλό Πάσχα»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα