Καμπερίδης: «Αδερφέ Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία στα playoffs»

Νίκος Καρφής
Καμπερίδης: «Αδερφέ Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία στα playoffs»

bet365

Ο Μιχάλης Καμπερίδης μίλησε για το ματς του Ρεθύμνου κόντρα στη Δόξα Λευκάδας (13/4, 17:00) για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα playoffs του NBA.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ

«Να τερματίσουμε στην έκτη θέση

Καλησπέρα απο το blog του ΕΣΑΚΕ

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την ολοκλήρωση και της κανονικής διάρκειας της Basket League, με την ομάδα μου να έχει πετύχει τον αρχικό της στόχο. Η είσοδος στα πλέι οφ επετεύχθη μετά από έναν εξαιρετικό β’ γύρο, ενώ στα απολύτως θετικά συγκαταλέγεται πλέον πως κερδίζουμε και μακριά από το Ρέθυμνο.

Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στο αυριανό ματς στη Λευκάδα κόντρα στη Δόξα. Μπορεί να έχει ήδη υποβιβαστεί αλλά σίγουρα μόνο αδιάφορη δεν δείχνει στα παιχνίδια της. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και θεωρώ πως αν κάνουμε αυτά που μας έχουν πει οι προπονητές θα κατακτήσουμε την 13η νίκη μας και 3η συνεχόμενη εκτός έδρας.

Άλλωστε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο το θετικό αποτέλεσμα για να τερματίσουμε στην 6η θέση και να παίξουμε με πλεονέκτημα έδρας στον α’ γύρο της επόμενης φάσης. Αυτή τη στιγμή είμαστε προσηλωμένοι μόνο στο αυριανό παιχνίδι και από κει και πέρα θα κοιτάξουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από την υψηλότερη θέση τη φετινή χρονιά.

Υ.Γ.: Αδερφέ Γιάννη καλή επιτυχία στον δύσκολο «δρόμο» των πλέι οφ του NBA. Φρόντισε να οδηγήσεις τους Bucks ακόμη ψηλότερα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ διπλή εκπροσώπηση της χώρας μας στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και γιατί όχι την πρόκριση τους και στον Μεγάλο Τελικό», ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα