Τίμπεργουλβς - Θάντερ: 98-100

Gazzetta team
Τίμπεργουλβς - Θάντερ: 98-100

bet365

Τι και αν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ξεκουράζεται; Οι Θάντερ κέρδισαν έστω και δύσκολα τους Τίμπεργουλβς στην Μινεσότα με 100-98 έχοντας τον Ολαντίπο πρώτο βιολί.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας έγραψε ιστορία με το 42ο triple double την φετινή χρονιά και σήμερα είπε να ξεκουραστεί, ωστόσο ακόμα και χωρίς αυτόν οι Θάντερ μπορούν να κερδίσουν και μάλιστα με buzzer beater. Σειρά να το κάνει πήρε ο Ολαντίπο που ντύθηκε λίγο «Ράσελ». Οι... κεραυνοί επικράτησαν στη Μινεσότα των Τίμπεργουλβς με 100-98 και έφτασαν το 47-34 και πλέον ετοιμάζονται για τα playoffs, εκεί που με τον Ουέστμπρουκ δείχνουν πως μπορούν να πετύχουν πολλά. Όσον αφορά το ματς ήταν ένα ντέρμπι που πήραν οι πιο ψύχραιμοι φιλοξενούμενοι. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ολαντίπο που έφτασε τους 20 πόντους, ενώ έναν λιγότερο (19) είχε ο Σαμπόνις.

Για τους ηττημένους που έχουν ρεκόρ 31-50 σε μια μέτρια γι' αυτούς χρονιά, ο Τάουνς με 29 ήταν και πάλι αυτός που πέτυχε τους περισσότερους πόντους με τους Ντιένγκ και Ουίγκινς να ακολουθούν με 19 και 18 αντίστοιχα.

 

NBA Τελευταία Νέα