Γιαννάκης: «Υπάρχουν επαφές με Βραζιλία»!

Γιαννάκης: «Υπάρχουν επαφές με Βραζιλία»!

Γιαννάκης: «Υπάρχουν επαφές με Βραζιλία»!

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επιβεβαίωσε τις επαφές με την ομοσπονδία μπάσκετ της Βραζιλίας.

Η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τη θέση του πρώτου προπονητή στην εθνική Βραζιλίας. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στη Μόσχα ως καλεσμένος του προέδρου της ρωσικής ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο, για την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη «σελεσάο»!

«Υπάρχουν επαφές με τη Βραζιλία. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γιατί δεσμεύομαι με τους ανθρώπους που μιλάω» ανέφερε σχετικά ο «Δράκος» στην κάμερα της ΕΡΤ.

Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στην πορεία των ελληνικών ομάδων στην EuroLeague. «Ο Παναθηναϊκός άρχισε λίγο άσχημα στη διοργάνωση όμως πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα και όποιος έχει υπομονή μέσα στη χρονιά, μπορεί να επωφεληθεί στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός ήταν πιο σταθερός μέσα στη χρονιά. Το ματς με την ΤΣΣΚΑ ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Έπαιξε αρκετά καλά, μολονότι είχε απουσίες. Ήταν ένα παιχνίδι που όσοι το είδαν, το ευχαριστήθηκαν».

Σε ό,τι αφορά τις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις στα προημιτελικά, ο «Δράκος» υπογράμμισε: «Το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δυνατό. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται να είσαι σκληρός σωματικά και πνευματικά. Η Φενέρμπαχτσε θα έχει την πίεση, αφού άρχισε τη σεζόν με υψηλούς στόχους. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα που έχει σκληράδα που μπορεί να τον βοηθήσει σε συνεχόμενα ματς. Αν έχει όλους τους παίκτες καλά, νομίζω ότι έχει το προβάδισμα. Γενικώς οι ελληνικές ομάδες έχουν το αβαντάζ λόγω της έδρας τους».

 

Τελευταία Νέα