Ρόκετς - Νάγκετς: 110-104

Gazzetta team
Ρόκετς - Νάγκετς: 110-104

bet365

Τι και αν δεν είχαν το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο έχοντας εξασφαλίσει την 3η θέση της Δύσης; Οι Ρόκετς δεν χαρίστηκαν στους Νάγκετς που... καιγόντουσαν για τη νίκη, επικράτησαν με 110-104 και έβαλαν σε μπελάδες τους αντιπάλους τους.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ένα από τα παιχνίδια της σημερινής ημέρας στο οποίο ενδιαφέρον είχε μία ομάδα ήταν αυτό ανάμεσα στους Ρόκετς με τους Νάγκετς. Και όχι αυτοί που καιγόντουσαν για βαθμούς δεν ήταν οι γηπεδούχοι, αυτοί έχουν εξασφαλίσει την 3η θέση στη Δύση και δεν μπορούν να πάνε ούτε παραπάνω, αλλά ούτε και παρακάτω. Η ομάδα του Ντένβερ ήθελε τη νίκη, μιας και δεν έχει καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs. Η αγωνία ωστόσο θα παραμείνει στην παρέα του Γκαλινάρι, καθώς οι... Ρουκέτες επικράτησαν μέσα στο Χιούστον με 110-104 και τους έστειλαν στην 9η θέση με 37-41.

Οι νικητές είχαν για καλύτερο παίκτη τον Χάρντεν με τον... μούσια να έχει 31 πόντους, να δίνει 10 ασίστ, να κατεβάζει 7 ριμπάουντ και να ρίχνει και 3 τάπες, κάνοντας επίσης και 1 κλέψιμο σε μια ακόμα εξαιρετική του εμφάνιση. Τον ηγέτη των Ρόκετς ακολούθησε ο Ιλάριο με 16 πόντους, ενώ οι Αρίζα και Καπέλα είχαν από 15. Για τους ηττημένους ο Γκαλινάρι είχε 23, ο Χάρις 17 και ο Τσάντλερ 16.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα