Μου ξανάρχονται ένα-ένα, χρόνια δοξασμένα!

Μου ξανάρχονται ένα-ένα, χρόνια δοξασμένα!
Ο Αντώνης Καλκαβούρας επιχειρεί την σύνοψη της 24ης αγωνιστικής και ακόμη προσπαθεί να «χωνέψει» το... overdose μπασκετικής ευτυχίας των τελευταίων ημερών, με τον Γκάλη στο Hall of Fame και τους «αιώνιους» στον δρόμο για το Final 4!

Σε κάτι περισσότερο από 2 μήνες (για την ακρίβεια σε 71 μέρες), συμπληρώνονται 30 ολόκληρα χρόνια από μία από τις λίγες νύχτες που θυμάμαι να είναι τόσο φωτεινή και λαμπερή που σου δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι δε νύχτωσε ποτέ! Το βράδυ της 14ης Ιουνίου του 1987, πίστεψα κι εγώ (είχα μόλις τελειώσει την 1η Γυμνασίου) όπως και εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας ότι η Ελλαδίτσα μπορεί να κάπου να βγει πρώτη.

Στα δικά μου μάτια, ο Νίκος Γκάλης που ηγήθηκε στο έπος του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ, δεν ήταν απλά ο ήρωας των παιδικών μου χρόνων... Ήταν ο άνθρωπος που ενσάρκωσε ένα όνειρο χιλιάδων νέων ανθρώπων, που έως τότε φαινόταν απατηλό! Γι' αυτό και θα μείνει στην ιστορία όχι μόνο ως ένας «τιτάνας» του αθλητισμού, αλλά ως ένα κοινωνικό φαινόμενο, που με τα ανδραγαθήματά του ενέπνευσε γενιές και γενιές και φυσικά εξύψωσε το άθλημα, που στην πορεία παρήγαγε τον Παπαλουκά, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, τον Αντετοκούνμπο και τους νεότερους που έρχονται...

Το Σεπτέμβριο του 2007, ήμουν παρών στην τελετή εισαγωγής του στο Hall of Fame της FIBA, σε ένα προάστιο (Αλκομπέντας) λίγο έξω από την Μαδρίτη και η συγκίνησή μου ήταν έκδηλη στο άκουσμα της είδησης για την μεγαλύτερη τιμή που θα του γίνει, δέκα χρόνια αργότερα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (7-9) στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, όπου βρίσκεται το μουσείο του μπάσκετ και εδρεύει το original Hall of Fame. Εκεί στην «Αίθουσα της Δόξας», όπου το όνομά του θα περάσει στην «αιωνιότητα» του αθλήματος και θα γραφτεί δίπλα στους κορυφαίους όλων των εποχών, που υπηρέτησαν την πορτοκαλί μπάλα! Εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται ο μεγαλύτερος «γκανγκστερ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Πόσο συγκίνηση να αντέξουμε πλέον;

«Χρυσή» ευκαιρία για διπλή ελληνική συμμετοχή στο Final 4!

Κι όλα αυτά, μόλις 24 ώρες μετά τη νέα σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί τη ΤΣΣΚΑ αυτή τη φορά, αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στους «πράσινους» να κατακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague, για πρώτη φορά μετά 2012! Τότε δηλαδή (και πάλι στην Κωνσταντινούπολη), που η Ελλάδα είχε την τελευταία διπλή εκπροσώπηση στο κορυφαίο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Φέτος, όμως, εκτός του Ολυμπιακού που το είχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό, πολύ κοντά στις επιπλέον πιθανότητες που δίνει το παραπάνω παιχνίδι εντός έδρας, βρίσκονται και οι «πράσινοι», που αν τα καταφέρουν, θα μας γυρίσουν πίσω στο 2009, οπότε οι «αιώνιοι» έφτασαν στο Βερολίνο αξιοποιώντας το γήπεδό τους (3-1 ο ΠΑΟ τη Σιένα και 3-1 ο ΟΣΦΠ τη Ρεάλ)! Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι βάσει των θέσεων που θα καταλάβουν οι δύο ελληνικές ομάδες στην κατάταξη, μπορούν να ξανασυναντηθούν μόνο στον τελικό της 20ης Μαϊου, νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη αναβίωση του ένδοξου παρελθόντος...

Δυνατές «προπονήσεις» για τους «αιώνιους»!

Ας προσγειωθούμε στην Basket League, για την ώρα όμως, όπου oι τραυματισμοί του Λοτζέσκι και του Γκριν, οι δύο σερί ήττες στην Euroleague και η πιθανή διασταύρωση με την φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης (Φενερμπαχτσέ), η οποία φαίνεται να πέφτει στην 6η θέση και να χάνει το πλεονέκτημα της έδρας, «έσφιξαν» για τα καλά του λουριά στον Πειραιά. Έχοντας δεχθεί συνολικά 16 φορές λιγότερους από 65 πόντους, ο Ολυμπιακός (23-1) κράτησε για 6ο εφετινό παιχνίδι τον αντίπαλό του κάτω από το φράγμα των 60 και έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Παπανικολάου 14π., 3ασ. & 3κλ.), κατέγραψε την 9η συνεχόμενη νίκη του.

Το τελικό 84-59 επί του ΠΑΟΚ, συνδυάστηκε με υψηλά ποσοστά ευστοχίας (93,3% βολ., 54,7% διπ. & 38,1% τριπ.), ο Σπανούλης (12π., 5ασ. & 2κλ.) με τον Πρίντεζη (12π., 3ρ. & 2ασ.) έδειξαν ορεξάτοι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος απ' όσα είδε από τους παίκτες του. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στη Μόσχα για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, σε ένα ματς που μπορεί να είναι κάτι σαν πρόωρος ημιτελικός (στο Final 4, το ζευγάρι της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα playoffs διασταυρώνεται με το αντίστοιχο των Πειραιωτών), πριν μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο «Νίκος Γκάλης», ο Παναθηναϊκός (23-1) ήταν δεδομένο ότι θα συναντούσε προβλήματα απέναντι στα Τρίκαλα και αξιοποίησε το ματς για να παίξει ελεύθερο μπάσκετ και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (7π., 2ρ., 2ασ. & 1κοψ. σε 23'30") και τον Λευτέρη Μποχωρίδη (6π., 2ρ. 1ασ. με 2/2 τριπ. σε 14'23"). Το τελικό 93-63 είχε την υπογραφή του Κένι Γκέϊμπριελ (22π. & 6ρ. με 6/8 τριπ.) που αναδείχτηκε MVP της 24ης αγωνιστικής, ο Γιάννης Μπουρούσης πέρασε στην 5η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ όλων των εποχών στην Α1 Κατηγορία, ενώ το «menu» για τους λιγοστούς επισκέπτες επεφύλασσε και μία πρόταση γάμου!

Λίγες μόλις μέρες πριν τον «τελικό» - για το πλεονέκτημα έδρας - με την Μακάμπι, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ (Παππάς 14π., 3ασ. με 4/6 τριπ.) έδειξαν πολύ ορεξάτοι σε άμυνα (9 κλεψίματα) κι επίθεση, είχαν εξαιρετική δημιουργία (29 ασίστ), σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (68,2%) και τρίποντα (47%) κι έκαναν το 8/8 σε Ελλάδα και Ευρώπη, από την ημέρα που ο Τζέϊμς Γκιστ επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Η συνέντευξη Ζντοβτς έκανε περισσότερο αίσθηση από την ΑΕΚ!

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ήττα στην 2η παράταση, η ΑΕΚ (18-6) παρουσιάστηκε στη Λευκάδα με σαφή έλλειψη αγωνιστική διάθεσης (16 λάθη) και χωρίς τον πολύ καλό Μαυροκεφαλίδη (21π. & 8ρ.) και τον καθοριστικό Ούκιτς (12π.), τώρα ίσως να είχε πέσει θύμα έκπληξης από την αδιάφορη Δόξα. Τελικά, οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου έσωσαν τα προσχήματα (68-64) αλλά έχασαν τις εντυπώσεις με τους Νιούλεϊ (29'24"), Μακ Γκραθ (21'37"), Ντίξον (18'29") και Ελόνου (7'04"), να συνεισφέρουν όλοι μαζί 6 πόντους με 2/7 σουτ! Θα 'λεγε κανείς, ότι το Σαββατοκύριακο περισσότερο αίσθηση έκαναν οι «κεραυνοί» του Γιούρι Ζντοβτς, στην πρώτη συνέντευξή του μετά το διαζύγιο με την «Ένωση», παρά οι «κιτρινόμαυροι» μέσα στο γήπεδο.

Προβάδισμα Άρη για την 4άδα

Ένα σερί 20-2 στα μέσα της 2ης περιόδου ήταν αρκετό για τον Άρη (14-10) για να κάμψει (79-70) την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα και μετά από καιρό να στρογγυλοκαθίσει μόνος στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η 2η σερί νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ήρθε χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Τζάστιν Τζάκσον (15π. 3ρ., 3κοψ. & 2ασ. με 7/8 σουτ) και την σταθερότητα που προσφέρει τελευταία ο Ουίλ Κάμινγκς (15π., 5ασ. & 2κλ.), ενώ ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση του νεαρού Φλιώνη (10π., 4ρ. & 2κλ. με 3/4 τριπ.) που πήρε χρόνο συμμετοχής κι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Δεδομένης της απουσίας του Τζόρνταν Σάϊμπερτ (μ.ο. 11,5π.) που τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο ΠΑΟΚ (13-11) δεν θα μπορούσε να περιμένει τίποτε καλό στο Φάληρο, από τη στιγμή που και οι άλλοι δύο Αμερικανοί του (Μακ Φάντεν και Κλάντον), βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα (συνολικά είχαν 6π. με 2/10 σουτ)! Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχασε από πολύ νωρίς την επαφή με το σκορ, με τη διαφορά να σταθεροποιείται πάνω από τους 20 πόντους από το 1ο μέρος και μοιραία γνώρισε την βαριά ήττα της (59-84) στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ρέθυμνο για 6η θέση!

Η 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη (78-67) του Ρεθύμνου (12-12), πιστοποίησε για τα καλά την αδιαμφισβήτητη βελτίωση των Κρητικών, από την πρόσληψη του Νίκου Βετούλα κι εντεύθεν. Στους 2 μήνες της θητείας του Πατρινού τεχνικού και παλαίμαχου point-guard, οι Cretan Kings έχουν θωρακίσει την άμυνά τους (από μ.ο. 80,6 στα πρώτα 15 ματς, δέχονται μ.ο. 70 πόντους στους επόμενους 9 αγώνες), μετρούν 6 νίκες σε 9 παιχνίδια και πλέον «έπιασαν» τον Κολοσσό (υπερτερούν στην ισοβαθμία) στην 6η θέση της βαθμολογίας. Το μυστικό της επιτυχίας τους στην Αμαλιάδα (Τάλτον 15π., 3ασ. & 3κλ. με 3/4 τριπ.), που ήταν η 4η στα τελευταία 5 ματς, στηρίχθηκε και στο μονοψήφιο αριθμό λαθών, που συνδυάστηκε με διπλάσιες ασίστ (18/9).

Το... φαινόμενο του 45,6% στις βολές!

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Κολοσσός (12-12) φαίνεται ότι είτε διανύει περίοδο παρατεταμένου «ντεφορμαρίσματος», είτε ότι οι φιλοδοξίες των περισσοτέρων παικτών του δεν συμβαδίζουν με τις αντίστοιχες της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, που προσβλέπουν στην ανώτερη δυνατή διάκριση και στην έξοδο στην Ευρώπη. Η ουσία είναι ότι μετά την κακή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας και την ήττα από τον Απόλλωνα, οι Ροδίτες έχασαν (63-79) με κατεβασμένα τα χέρια και από το Λαύριο, πραγματοποιώντας την χειρότερη εφετινή τους εμφάνιση στο Βενετόκλειο.

Οι γηπεδούχοι (Χολ 13π. & 5ασ.) που είχαν 13 λιγότερα ριμπάουντ και 15 λάθη, βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 23 πόντους, με αποτέλεσμα όχι απλά να αποχαιρετήσουν τις όποιες ελπίδες για την κατάληψη της 5η θέσης, αλλά να κινδυνεύουν να τερματίσουν ακόμη και 7οι. Το εκπληκτικό με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη είναι ότι στις 4 τελευταία ματς σουτάρει με 45,6% στις βολές (37/81), ενώ μέχρι την 20η αγωνιστική, είχε 75,12% και βρισκόταν μεταξύ 1ης και 2η θέσης στη σχετική κατηγορία!

Από την Α2 στα playoffs της Α1!

Μετά από δύο σερί ήττες στις λεπτομέρειες και σε παιχνίδια στα οποία προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα, ο Προμηθέας (10-14) επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες (6η σε 13 ματς, μετά την αλλαγή προπονητή), με αποτέλεσμα να διατηρήσει το προβάδισμα για την είσοδο στα playoffs. Μετά το τελικό 81-57 επί της Κύμης, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου (Γκίκας 20π., 5ρ., 3κλ., 2ασ., 2κοψ.) ισοβαθμεί με το Λαύριο (το έχει κερδίσει 2 φορές) στην 8η θέση, αλλά με δεδομένο ότι την ερχόμενη Δευτέρα (10/04) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, η ενδεχόμενη ιστορική πρόκριση στην post-season, δεν είναι ακόμη καθόλου σίγουρη. Αυτό που είναι δεδομένο και καθιστά τους νεοφώτιστους άκρως ανταγωνιστικούς, είναι η συνεισφορά των Ελλήνων παικτών, που πέτυχαν τους 36 από τους 81 πόντους της ομάδας τους.

Το ρεκόρ του Λαυρίου!

Στη Ρόδο, το Λαύριο (10-14) άγγιξε το άριστα και δια στόματος του προπονητή του, Χρήστου Σερέλη, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 10 νίκες (79-63) στην κανονική περίοδο, προσπερνώντας το περυσινό ρεκόρ (9), δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της. Οι Λαυριώτες (Γκρέϊ 20π., 5ρ. & 2ασ.) είχαν 100% στις βολές (20/20), 51% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, την διαφορά όμως την έκαναν στα ριμπάουντ (+13). Το όνειρο της συμμετοχής στα playoffs παραμένει ζωντανό καθώς το πρόγραμμα στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές (με Άρη εντός και Απόλλων εκτός), θεωρητικά, επιτρέπει βλέψεις ακόμη και για ισάριθμες νίκες!

Τα Τρίκαλα (9-15) δεν έτρεφαν αυταπάτες για το ματς με τον Παναθηναϊκό και κατέβηκαν στην Αθήνα για να κάνουν μία δυνατή προπόνηση και να πάρουν ώθηση για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι τα τελευταία τους στην εφετινή σεζόν. Η τελική διαφορά των 30 πόντων (63-93) δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω αναλύσεις κι αν ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ικανοποιημένος από κάτι, αυτό ήταν σίγουρα η αντίδραση των παικτών του (Μπάρλοου 15π., 4ρ. & 4ασ.) στην 3η περίοδο, που ήταν νικηφόρα για τους φιλοξενούμενους.

Τρεις ομάδες για δύο θέσεις!

Ο Κόροιβος (7-17) συμπλήρωσε δύο μήνες με μόλις ισάριθμες νίκες κι αυτές επί των δύο πιο, θεωρητικά, πιο αδύναμων ομάδων του πρωταθλήματος: της εδώ και καιρό «καταδικασμένης» σε υποβιβασμό Δόξας στη Λευκάδα και του Απόλλωνα (χωρίς να καλύψει την διαφορά της ήττα τους στην Πάτρα) που μάχεται για την σωτηρία και υπολείπεται μόλις ενός βαθμού. Σ' αυτό το διάστημα έχει σκοράρει μόλις μία φορά πάνω από τους 71 πόντους (στην βαριά ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη) κάτι που σημαίνει ότι στα τελευταία 9 ματς (2 νίκες και 7 ήττες) πετυχαίνει κατά μ.ο. 65,3 πόντους, ενώ στα πρώτα 15 πρώτα παιχνίδια, η μέση παραγωγικότητά του ήταν κατά 12 πόντους μεγαλύτερη (μ.ο. 77,4π.).

Αν σ' όλα αυτά, προσθέσετε ότι η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου (Μακ Λέλαν 18π. & 6ρ.) έχει την χειρότερη άμυνα στην Α1 Κατηγορία και παίρνει ελάχιστη βοήθεια από τους Έλληνες παίκτες (καλύπτουν μόλις το 12,18% των συνολικού σκοραρίσματος), δεν θα δυσκολευτείτε να εξηγήσετε γιατί η εντός έδρας ήττα (67-78) από το Ρέθυμνο φέρνει πλέον την ομάδα του νομού Ηλείας, σε πολύ δυσχερή θέση και χρειάζεται μία νίκη επί ΠΑΟΚ (εκτός) ή του Προμηθέα (εντός), για να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Στο «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας, η Κύμη (7-17) δεν πλησίασε ούτε στο ελάχιστο τα standards που την προηγούμενη εβδομάδα την έφεραν κοντά σε μία μεγάλη νίκη επί του Άρη κι έτσι το «διπλό» (έχει 0/12 και την τελευταία αγωνιστική παίζει στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό) που τόσο πολύ επιθυμούσαν οι περυσινοί πρωταθλητές της Α2 Κατηγορίας, δεν θα έρθει στην εφετινή σεζόν. Η βαριά ήττα (57-81) από τον Προμηθέα φέρνει την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου (Σιγκούνας 15π. & 7ρ.) μπροστά σε ένα «αγώνα ζωής ή θανάτου» με τον Απόλλωνα Πάτρας, που εν πολλοίς θα κρίνει το δεύτερο «εισιτήριο» του υποβιβασμού. Το καλό για την ομάδα του νομού Ευβοίας, είναι ότι το πλέον καθοριστικό ματς θα γίνει στο κλειστό της Κανήθου, όπου μετράει 7 νίκες σε 12 αγώνες.

Το ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο Απόλλων (6-18) στο 2ο μέρος του αγώνα με τον Άρη («κατεβάζοντας» σε μονοψήφιο αριθμό μία διαφορά 20 πόντων), είναι το θετικό στοιχείο που κρατάει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ενόψει του σαββατιάτικου (08/04, 17.00) «τελικού» με την Κύμη στο κλειστό της Κανήθου. Παρά την ήττα (70-79), οι Πατρινοί (Μπαρτ 21π. & 3ασ. με 3/6 τριπ.) πάλεψαν το ματς, έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε αρκετούς τομείς, πλέον δείχνουν λιγότερο προβλέψιμοι στην επίθεση και δηλώνουν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές (με Κύμη εκτός και με Λαύριο εντός).

Αποχαιρετισμός διαρκείας με ψηλά το κεφάλι!

Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό (+27), τον Άρη (+10) και έως έναν βαθμό τα Τρίκαλα (+8), η Δόξα (4-20) πάλεψε όλα τα παιχνίδια στην έδρα της, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ, την Κύμη και τον Απόλλωνα και χάνοντας τα υπόλοιπα έξι, με μέση διαφορά 2,8 πόντων παρακαλώ! Υπάρχει καλύτερη ηθική ανταμοιβή για μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά εδώ και μερικές εβδομάδες και αναγκαστικά παίζει χωρίς κανένα κίνητρο; Η δουλειά που έχει κάνει ο Φώτης Τακιανός είναι άξια αναφοράς και φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΚ, όπου οι γηπεδούχοι (Μάρας 23π. & 7ρ. με 9/14 σουτ) έπεσαν ηρωικά (64-68), έχοντας το προβάδισμα μέχρι και 9 λεπτά πριν από το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!