Σπερς - Ουόριορς: 98-110

Φώτης Καρακούσης
Σπερς - Ουόριορς: 98-110

bet365

Επίδειξη δύναμης μέσα στο Σαν Αντόνιο για τους Ουόριορς με την παρέα του Στεφ Κάρι να επικρατεί των Σπερς με 110-98 εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Μεγάλα παιχνίδια είχε η σημερινή βραδιά στον μαγικό πλανήτη του NBA, με το μεγαλύτερο να διεξάγεται στο Σαν Αντόνιο με αντιμέτωπες τις δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Οι Σπερς υποδέχθηκαν τους Ουόριορς με τους... πολεμιστές να κάνουν επίδειξη δύναμης και να επικρατούν με 110-98 εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος του δρόμου. Ο αγώνας ήταν όπως το περιμέναμε, ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς και στο πρώτο δωδεκάλεπτο πήραν μια διαφορά 16 πόντων, δείχνοντας πως θα έφταναν εύκολα στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο είχαν άλλη γνώμη και σιγά-σιγά μείωσαν, στην συνέχεια ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους και έφτασαν σε έναν περίπατο μέσα σε μια εξαιρετικά δυνατή έδρα. Και όλα αυτά με τον Ντουράντ να μην έχει μπει ακόμα στην ενεργό δράση, αν επιστρέψει και αυτός, τι θα κάνουν;

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Κάρι με 29 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Τόμπσον με 23, με τους Γουέστ και Ιγκουντάλα να έχουν 15 και 14 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους που έχασαν ευκαιρία να παλέψουν για την πρωτιά, ο Λέοναρντ είχε 19, ο Γκασόλ 18 και ο Όλντριτζ 17.

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι με επιστροφή, αν ο Περπέρογλου σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα