Δουβής: «Μπορεί να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ σε αυτό του τένις»

Δουβής: «Μπορεί να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ σε αυτό του τένις»

Δουβής: «Μπορεί να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ σε αυτό του τένις»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, υποστήριξε πως μπορεί να φτιαχτεί το γήπεδο της ΑΕΚ σε αυτό του τένις στο ΟΑΚΑ. «Είναι κρίμα αυτά τα "κοσμήματα" να μην έχουν αθλητές», τόνισε.

Για τη δημιουργία γηπέδου της ΑΕΚ στην εγκατάσταση του τένις στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Σταύρος Δουβής.

Ο αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ υποστήριξε στον άερα του «ΣΠΟΡ FM 94.6» πως ο χώρος του τένις είναι μια όμορφη εγκατάσταση και είναι κρίμα να μην έχει αθλητές και τόνισε πως είναι δυνατή η δημιουργία του γηπέδου της «Ένωσης» στο γήπεδο αντισφαίρισης.

Αναλυτικά είπε για:

Τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ: «Ήταν μία καλή μέρα για το μπάσκετ, αφού 14 από τους 15 ψήφισαν τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για πρόεδρο. Ελπίζω να υπάρχει μία ομοφωνία σε όλους τους τομείς για το καλό του αθλήματος. Αυτό πρέπει να γίνει στόχος».

Το 14-1 στην ψηφοφορία του νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ: «Αυτό δίνει ελπίδες. Όλοι έχουν να κερδίσουν. Μικροί και μεγάλοι. Αν καταφέρει ο Σύνδεσμος και ενώσει όλες τις δυνάμεις σε κοινή προσπάθεια, θα είναι ο μεγαλύτερος στόχος και θα πάει το μπάσκετ ακόμη ψηλότερα».

Το τι πρέπει να γίνει ώστε να δούμε καλύτερο πρωτάθλημα: «Πολλά πρέπει να γίνουν. Το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί παρά τις δυσκολίες να γίνει ακόμη καλύτερο. Το βασικό μας θέμα είναι το οικονομικό. Υπάρχουν πολλές προσπάθειες που γίνονται σε όλη την περιφέρεια. Είναι γνωστές οι ομάδες που πρωταγωνιστούν. Πρέπει να βελτιωθούν τα οικονομικά για να μπορέσουν οι ομάδες που θα ανέβουν να αποκτήσουν ένα οικονομικό υπόβαθρο, για να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις και τα ρόστερ τους. Στοχεύουμε, βέβαια, στην τηλεοπτική κάλυψη, αλλά και στον βασικό χορηγό του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Πέρα από άλλες μικρότερες χορηγίες».

Τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Ακριβώς 2,5 χρόνια έχει ο Μάκης Αγγελόπουλος. Όταν η ΑΕΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό και μαζεύει 10.000 κόσμο στο γήπεδο είναι κατόρθωμα για αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Από το 2014 μέχρι σήμερα που έπαιξε με αυτές τις ομάδες, μαζεύει πάντοτε πολύ κόσμο. Ακόμη και κόντρα στις ομάδες της περιφέρειας. Αυτό οφείλεται στον Μάκη Αγγελόπουλο».

Την ΑΕΚ: «Δεν γίνεται μετά από χρόνια που ταλαιπωρήθηκε η ΑΕΚ στις χαμηλές κατηγορίες, να πάει κατευθείαν για πρωτάθλημα και Final Four. Θέλει χρόνο και υπομονή. Κάθε χρόνο είμαστε καλύτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένει ο ΑΕΚτζής για να πάει η ομάδα μπροστά. Η καλή διαχείριση και προγραμματισμός φέρνουν επιτυχίες».

Το γήπεδο της ΑΕΚ: «Πρέπει η ΑΕΚ να βρει ένα γήπεδο να το κάνει δικό της και να μπορούν να δουλέψουν τα παιδιά των ακαδημιών της. Ο χώρος του τένις είναι μία απίστευτα όμορφη εγκατάσταση και δεν υπάρχει αλλού. Είναι κρίμα να βλέπεις κάποια από αυτά τα “κοσμήματα” και να μην έχουν αθλητές. Όλοι ξέρουμε ότι στα γήπεδα του τένις, έχει να γίνει ένα μεγάλο τουρνουά από το 2007. Η ΑΕΚ έχει στόχο να προσεγγίσει νέα παιδιά και αθλητές. Με τον Σπύρο Ζανιά είμαστε φίλοι και γνωστοί. Έχει μία άποψη λόγω επαγγέλματος, που είναι πολιτικός μηχανικός. Έχουν επισκεφτεί το ΟΑΚΑ και άλλοι συνάδελφοι του κυρίου Ζανιά και έχουν δώσει άλλη γνωμάτευση. Ότι μπορεί να γίνει γήπεδο. Δεν υπάρχει πρόβλημα να διοργανώσουν ένα μεγάλο τουρνουά τένις στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στο καινούριο γήπεδο που θα φτιάξει η ΑΕΚ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ανοικτό το γήπεδο. Τα καλύτερα τουρνουά γίνονται σε κλειστό στο τένις. Μπορεί να γίνει το καλοκαίρι ένα μεγάλο τουρνουά. Πρώτος στόχος και προσπάθεια της ΑΕΚ είναι το γήπεδο του τένις στο ΟΑΚΑ».

Το τι πρέπει να κάνει η Ένωση για να… εκτοπίσει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αυτοί πρέπει να υπάρχουν και να είναι δυνατοί όπως είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που δρουν στον χώρο που λέγεται διοίκηση της ΑΕΚ και μπορεί να κάνουν μία ομάδα να ανταγωνιστεί τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αλλά, το ίδιο θέλω να κάνουν και ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες από την περιφέρεια. Γιατί έτσι θα πάει το μπάσκετ μπροστά».

Το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας και τα παράπονα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε καλούς διαιτητές. Δεν ξέρω αν έχουμε τους καλύτερους στην Ευρώπη, όμως η Ελλάδα έχει βγάλει μεγάλους διαιτητές όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Στο μπάσκετ πάντα έβγαζε μεγάλους διαιτητές. Αλλά, πάντα υπήρχαν πάνω και κάτω. Υπάρχουν καλοί διαιτητές και πολλοί νέοι. Στο κυριακάτικο ντέρμπι έγιναν λάθη, που δυστυχώς κόστισαν μία νίκη στην ΑΕΚ και θα έκανε καλό στο άθλημα. Δεν είναι ότι θα γινόταν τεράστια η ΑΕΚ αν νικούσε, αλλά όποιος προσπαθεί πρέπει να ανταμείβεται. Νομίζω ότι ΑΕΚ δικαιούταν τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα