Μάντζαρης: «Η ατυχία μας χτύπησε πάλι την πόρτα»

Μάντζαρης: «Η ατυχία μας χτύπησε πάλι την πόρτα»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Η ατυχία μας χτύπησε πάλι την πόρτα»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε πως πρώτα θέλει να έχουν υγεία, ενώ τόνισε πως κοιτάζουν μπροστά από τη στιγμή που έχουν «κλειδώσει» το πλεονέκτημα.

Μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Αρχίσαμε καλά το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά μετά κατεβάσαμε τον διακόπτη. Είχαμε κακές επιθέσεις, η Ρεάλ έβαλε κάποια σουτ και βρήκε ψυχολογία. Στο τέλος παλέψαμε για την ανατροπή, αλλά δυστυχώς στην προσπάθειά μας χάσαμε και τον Ματ. Δεν χάθηκε τίποτα και συνεχίζουμε.

Θέλουμε να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε σωστά ενόψει των playoffs που είναι πολύ σημαντικά. Ξέρουμε όλες τι ομάδες είναι. Δεν ξέρουμε ακόμη αντίπαλο, αλλά κοιτάμε την ομάδα μας. Να έχουμε υγεία γιατί η ατυχία πάλι μας χτύπησε την πόρτα».

Όσο για το αν μπορούν να περάσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία: «Θέλαμε το πλεονέκτημα έδρας και ήταν στόχος μας. Για εμάς είναι το ίδιο αφού το πετύχαμε. Θα μπορούσαμε 2οι, αλλά θα μπορούσαμε και 5οι και 6οι. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά τώρα κοιτάζουμε μπροστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.