Σιγκούνας: «Κύμη-Άρης όπως... Μαχητές-Διάσημοι»!

Σιγκούνας: «Κύμη-Άρης όπως... Μαχητές-Διάσημοι»!

bet365

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας αναφέρθηκε στην «μάχη» της Κύμης με τον Άρη (25/03, 17:00), κάνοντας παραλληλισμό με το Survivor και τους Μαχητές με τους Διάσημους.

Τη νέα... μόδα του Survivor επικαλέστηκε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας για να αναφερθεί στην αναμέτρηση ανάμεσα στην «μαχητική» Κύμη και τον... διάσημο Άρη (25/03, 17:00).

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Είμαστε μαχητές και στο τέλος θα επιβιώσουμε!

Γεια σας φίλοι μου, για μια ακόμη εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε μέσα από το BLOG που μας παρέχει ο ΕΣΑΚΕ. Πλέον μετράμε αντίστροφα για το τέλος του πρωταθλήματος της Basket League καθώς απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό καθώς προβλέπονται μεγάλες μάχες για την παραμονή στην κατηγορία.

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να μην καταφέραμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στάθηκε ιδιαίτερα δυνατή και ενωμένη στα δυσκολότερα σημεία του παιχνιδιού, μαχόμενη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο αντίπαλος μας πήρε γρήγορα μεγάλο προβάδισμα στην αρχή της αναμέτρησης, εμείς όμως καταφέραμε να κλείσουμε την διαφορά μέχρι και στους 4 πόντους, αλλά δυστυχώς κάποια λάθη δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε στην ανατροπή και στην νίκη.

Το ματς αυτό αποτελεί παρελθόν, απλά πρέπει να τονίσω ότι μείναμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων και ότι μπήκαμε δυναμικά στην καινούργια αγωνιστική εβδομάδα. Το Σάββατο μας περιμένει το μεγαλύτερο ίσως παιχνίδι όλης της χρονιάς. Ο Άρης είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, είναι ο "Αυτοκράτορας" του ελληνικού μπάσκετ, ενώ η φήμη του ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα.

Εμείς όμως δεν έχουμε καμία διάθεση να παραδοθούμε αμαχητί. Άλλωστε είμαστε "Μαχητές" και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να επικρατήσουμε επί των "Διασήμων" αντιπάλων μας, με απώτερο σκοπό να επιβιώσουμε στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, για να κάνω και ένα παραλληλισμό με το Survivor που είναι η νέα μόδα των ημερών.

Γνωρίζουμε ότι η νίκη απέναντι στον Άρη θα μας φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη της παραμονής, ειδικά αν ο άμεσος ανταγωνιστής μας, ο Απόλλωνας Πατρών, ηττηθεί στο παιχνίδι του με τον Κολοσσό Ρόδου. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει για να πάρουμε την νίκη. Από την πρώτη κιόλας προπόνηση της εβδομάδας μιλήσαμε αναλυτικά για την ομάδα του Άρη, για τον τρόπο παιχνιδιού τους, τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά τους σημεία. Δουλέψαμε καθημερινά την τακτική που θα ακολουθήσουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για μια τεράστια μάχη.

Εκτός από την ιστορική νίκη που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, εκτός από την βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού που παίζουμε, θέλουμε αυτός ο αγώνας να αποτελέσει παράδειγμα προς όλη την μπασκετική Ελλάδα και τον αθλητισμό. Όλα τα παραπάνω θα τα πετύχουμε με ένα γεμάτο γήπεδο! Θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να έρθει να απολαύσει έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, να μας στηρίξει και να μας δώσει δύναμη, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα στο κλειστό της Κανήθου. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, να γιορτάσουμε μαζί μεγάλες και ιστορικές στιγμές για την Κύμη SEAJETS και για όλους μας»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα