Σάιμπερτ: «Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν

Σάιμπερτ: «Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν

Gazzetta team
Σάιμπερτ: «Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν

bet365

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ γράφει για την εξέλιξη της αποθεραπείας του, την ενίσχυση της ομάδας και το παιχνίδι με τον Προμηθέα (25/3, 19:30).

Ο Αμερικανός γκαρντ γράφει στο paokbc.gr:

«Ο ώμος μου γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα. Η αποθεραπεία πηγαίνει πολύ καλά και καθημερινά παρατηρώ βελτίωση στις ασκήσεις που κάνω, αλλά και στη φυσιοθεραπεία.

Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά. Κάθε παίκτης έχει βρει τον ρόλο του και δίνει αυτά που μπορεί να δώσει. Είδαμε πόσο καλός ήταν ο Nathan Sobey στον αγώνα με την Κύμη! Έρχεται κι ένας ακόμη νέος παίκτης, ο οποίος πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Όταν όλοι οι παίκτες βοηθούν στην προσαρμογή του νέου παίκτη, τότε αυτή είναι πιο άμεση και αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν και νομίζω ότι θα το κάνουμε.

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Τζέιμς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Θυμάμαι το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Προμηθέα, όταν νικήσαμε στο τέλος. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου θα τα καταφέρουν το Σάββατο.

Η ομάδα παίζει, πλέον, ένα παιχνίδι την εβδομάδα, αλλά μου αρέσει περισσότερο το διάστημα που δίναμε δύο. Είναι βαρετό να έχεις ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Μπορεί να υπάρχει χρόνος για καλύτερη προετοιμασία και κατασκοπία του αντιπάλου, αλλά οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε!

Ξαγρύπνησα για να παρακολουθήσω τον αγώνα του Dayton με το Wichita στο τελικό τουρνουά του NCAA. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μείναμε για μεγάλο διάστημα χωρίς καλάθι στο δεύτερο και έτσι χάσαμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα πάντως και η χρονιά ήταν θετική. Από εδώ και πέρα, δεν με νοιάζει ποιος θα φτάσει στο final four ή ποιος θα πάρει το κύπελλο. Αφού αποκλείστηκε το Dayton, δεν ξέρω καν ποιοι συνεχίζουν…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα